Grécky princ sa oženil! Tu je jeho nevesta v luxusných šatách, nechýbajú britské princezné

V Aténach sa konala kráľovská svadba - grécky princ Philippos (35), krstný syn princeznej Diany, sa ženil s Ninou Flohr, dcérou švajčiarskeho milionára Thomasa Flohra.

26.10.2021 09:00
Greece Royals Wedding Foto: ,
Nevesta Nina Flohr (v šatách Chanel) a ženích princ Philippos počas ich svadby v Aténach.
debata (1)

Svadbe sa v uliciach mesta prizerali stovky zvedavcov, medzi hosťami nechýbali ani členovia britskej kráľovskej rodiny.

zväčšiť Nevesta Nina Flohr (v šatách Chanel) a ženích... Foto: SITA/AP, Yorgos Karahalis
CORRECTION Greece Royals Wedding Nevesta Nina Flohr (v šatách Chanel) a ženích princ Philippos počas ich svadby v Aténach.

Nevesta Nina Flohr mala na sebe biele hodvábne šaty z kolekcie Chanel. Šaty mali výstrih do V, ktorý bol bohato zdobený striebornou výšivkou. Vpredu šaty spestrovala asymetrická mašľa, nechýbala dlhá vlečka a vzácna tiara, ktorá zdobila hlavu nevesty.

Nevesta Nina Flohr (v šatách Chanel) a ženích...
Nevesta Nina Flohr (v šatách Chanel) a ženích...
+3Nevesta Nina Flohr (v šatách Chanel) a ženích...

Britská princezná Beatrice sa uprostred septembra stala po prvý raz mamou. Na svet priviedla dcéru, ktorej dali s manželom meni Sienna Elizabeth. Od svojho malého pokladu si manželia a čerství rodičia princezná Beatrice a jej manžel Edoardo Mapelli Mozzi „odskočili“ do Grécka.

james middleton Čítajte viac Tu je nevesta Jamesa Middletona v svadobných šatách! Sú retro, vydávala sa v nich aj mama vojvodkyne Kate

Na túto slávnostnú príležitosť princezná Beatrice siahla po modeli šiat z dielne Gucci. Exkluzívny model však nepatrí k novým kúskom v jej bohatom a drahom šatníku – model už mala na sebe v roku 2018 počas podujatia Global Gift Gala.

zväčšiť Princezná Beatrice  a jej manžel  Edoardo... Foto: Profimedia
beautrice Princezná Beatrice a jej manžel Edoardo Mapelli Mozzi spolu s princeznou Eugenie (vľavo) na svadbe princa Philipposa a Niny Flohr v Aténach.

Na svadbe nechýbala ani jej sestra, princezná Eugenie, po jej boku bol manžel, Jack Brooksbank. Eugenie stavila na čiernu farbu, obliekla si model značky Peter Pilotto – čierne šaty zdobili jemné zlaté detaily.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #kráľovská svadba

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....