Vojvodkyňa Kate si vypočula kritickú poznámku na jej módnu voľbu! Od manžela. Tŕňom v oku bol tento kabát

Ako sa zelený kabát značky Erdem, ktorý mala na sebe vojvodkyňa z Cambridge, páči vám?

15.10.2021 11:00
Britain Royals Foto: ,
Zdá sa, že na tejto akcii bolo veselo - Princ William (druhý sprava) s manželkou, vojvokdyňou Kate z Cambridge (tretia sprava) pózujú s deťmi z The Heathlands School, londýnskym starostom Sadiqom Khanom (vpravo), televíznym moderátorom Steveom Backshallom (druhý zľava) a olympioničkou Helen Gloverovou (tretia sprava).
debata (1)

Princ William s manželkou, vojvodkyňou Kate, zavítali v stredu do priestorov Royal Botanic Gardens, kde sa konala akcia jednej z britských škôl s prezentáciou projektov venovaných zlepšeniu životného prostredia a záchrane planéty. A bola to opäť Kate, kto si pre seba „ukradol“ najviac pozornosti médií. Nielen svojím uvoľneným správaním a veselým smiechom, ktorý rozdávala všade naokolo…

Britain Royals Čítajte viac Grimasy, záchvat smiechu aj nevydarená momentka: Vojvodkyňa Kate sa veru uvoľnila

Ako uvádza magazín People, 3-násobná mama si na túto príležitosť obliekla zelený kabátik značky Erdem. Touto voľbou však rozhodne nepotešila svojho manželka, princa Williama. Zelený kúsok mala už nejaký čas v šatníku, svoju premiéru totiž kabát zažil v roku 2014, kedy dvojica absolvovala turné po Novom Zélande.

Princ William sa premenil na pozorného "študenta".
Zdá sa, že na tejto akcii bolo veselo a...
+2Vojvodkyňa Kate z Cambridge si prezerá výstavu...

Bev Hayes, dobrovoľník, ktorý sa s Kate stretol počas turné vtedy pre médiá opísal, že počas rozhovoru vojvodkyni pochválil jej oblečenie. Ona mu za to poďakovala a zároveň prezradila, že jej manželovi sa kabát nepáči. „Označil ho za trocha krikľavý,“ povedala. Ako sa zdá, ťažkú hlavu z manželovej módnej kritiky si Kate nerobila, keďže po zelenom kúsku siahla opäť.

V stredu vojvodkyňa Kate zelený kabát skombinovala s čiernymi širokými nohavicami, pod kabátom mala oblečený svetrík v svetlom odtieni zelenej s krátkymi rukávmi.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....