Majú 60 plus a sú očarujúce! Trio ženských hviezd z EMMY inšpiruje aj bežné ženy

Pri známej vete, že vek je len číslo si nejedna žena povzdychne ako pri nejakom otrepanom klišé. Pohľad na trio hollywoodskych herečiek však hovorí inou rečou - áno, aj po šesťdesiatke môžu dámy vyzerať naozaj úchvatne.

20.09.2021 13:00
debata
Herečka Mandy Moore.
Herečka Cecily Strong.
+48Herečka Catherine Zeta-Jones v róbe od Cristiny...

Na červenom koberci tohtoročných cien EMMY sa objavilo niekoľko zrelých ženských hereckých hviezd a takmer každá z nich ukázala, že elegancia, šarm a štýl nie sú závislé od dátumu narodenia. Každá z nich môže byť inšpiráciou pre rovesníčky, ale aj mladšie ročníky. Jedna eleganciou, druhá nenútenosťou a pôvabom a tretia napríklad aj odvahou experimentovať.

Jennifer Coolidge

Okrúhlu šesťdesiatku oslávila len nedávno, koncom augusta. Slávna predstaviteľka „Stiflerovej mámy“ sa na cenách objavila ako hviezda seriálu White Lotus a zahviezdila aj voľbou džerzejovej tmavomodrej róby od Christiana Siriana. Veľmi rafinovane zahalila ramená, keď si ich nechala zahaliť akoby rafinovaným aranžovaným pláštikom. Šaty pôvabne vytvarovali figúru a zbytočne neprovokovali. Detaily fungovali výborne a plavá blond hriva padnutá na ramenách celkový dojem ešte omladzovala.

zväčšiť Herečka Jennifer Coolidge v šatách Christian... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
2021 Primetime Emmy Awards - Arrivals Herečka Jennifer Coolidge v šatách Christian Siriano.

Allison Janney

Držiteľka Oscara, 61-ročná Janney už niekoľko rokov patrí medzi najpôvabnejšie zrelé dámy Hollywoodu. Voľba bielej večernej toalety z kolekcie couture bola ukážková. Farba omladzuje, Janney so svojou postavou si ju môže bez obáv dovoliť. Architekturálne detaily v strihu navyše ešte viac zvýrazňujú sošnosť jej kriviek. Účes z krátkych vlasov s akýmsi „mulletom“ vzadu pôsobí mladistvo a mierne rebelsky, všetko je však vyvážené doplnkami – výraznými náušnicami, listovkou, ale aj líčením.

zväčšiť Herečka Allison Janney v šatách Azzi &... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herečka Allison Janney v šatách Azzi & Osta Couture. Herečka Allison Janney v šatách Azzi & Osta Couture.

Angela Bassett

Je síce vekovo najstaršia z trojice spomenutých, v auguste oslávila 63. narodeniny. V Bassettovej prípade však akoby to nič neznamenalo. Mladistvý vzhľad jej pomáha budovať nielen ukážková pleť s minimom vrások, ale aj zdravý životný štýl a udržiavaná figúra. Bassett tiež patrila medzi najodvážnejšie dámy večera, keď si vybrala v rámci garderóby kreáciu Greta Constantine. Hoci cyklámenový volán narúša klasickú siluetu, herečka si to môže dovoliť, farba krásne kontrastuje aj s pokožkou. Líčenie aj účes pôsobia tiež mladistvo a tak trochu disko.

zväčšiť Herečka Angela Bassett v kreácii Greta... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
2021 Primetime Emmy Awards - Arrivals Herečka Angela Bassett v kreácii Greta Constantine.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Angela Bassett #Jennifer Coolidge #šesťdesiat #Allison Janney

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...