Či máte 20 alebo 60, tieto nohavice sú TOP voľba! Leto v nich trávia aj hviezdy

Je to jeden z najpopulárnejších strihov nohavíc za posledné roky. A nie je divu. Široké nohavice nie sú len komfortné, ale tiež dokážu vytvoriť veľmi štýlový výsledok. A, samozrejme, fungujú aj v prospech postavy. Potvrdzujú to hviezdne zástupkyne z rôznych generácií.

03.08.2021 06:00
France Cannes 2021 Flag Day Photo Call Foto: ,
Herečka Dylan Penn počas filmového festivalu v Cannes v kombinácii z dielne značky Chanel. Široké nohavice sú zdobené výšivkou v oblasti pása.
debata (1)

Práve letné obdobie je naklonené trendu voľných, často až na zem siahajúcich širokých nohavíc, ktoré miestami pripomínajú dokonca sukne. Neexistuje žiaden univerzálny recept na to, ako by mali vyzerať – v ponuke luxusných značiek aj masového trhu sa nájdu modely, ktoré majú elegantný, no široký strih siahajúci po líniu členku, modely širokých nohavíc so zvýrazneným vysokým pásom, ale tiež odevy, ktoré strihovo pôsobia priam oversized (laik by možno povedal, až priam vrecovo!).

Na nedávnom festivale v Cannes sa počas denných aktivít viacero známych žien objavilo pred objektívmi v širokých nohaviciach, zhliadnuť sa dali všetky uvedené variácie.

Herečka Suki Waterhouse a jej model širokých...
Herečka Connie Britton a jej variácia na široké...
+5Herečka Margherita Buy v ľanových širokých...

Zaujímavý bol napríklad aj detail výšivky v drieku, ktorý predviedla pôvabná Dylan Penn, dcéra herca Seana Penna. Neprehliadniteľná bola potom britská herečka Tilda Swinton, ktorá sa objavila práve v spomenutej „oversized“ verzii zelených nohavíc z dielne značky Loewe.

Na premiére filmu Space Jam: New Legacy sa pre zmenu v širšom strihu nohavíc objavila americká herečka Connie Briton, ktorá stavila na celý komplet – teda voľnejšie sako a nohavice s károvaným vzorom. Styling v spojení s elegantnou kabelkou a bielymi teniskami fungoval v jej prípade bezchybne.

zväčšiť Herečka Margherita Buy v ľanových širokých... Foto: SITA/AP, Brynn Anderson
France Cannes 2021 FThree Floors Photo Call Herečka Margherita Buy v ľanových širokých nohaviciach na filmovom festivale v Cannes.

Ak patríte k dámam, ktoré majú radšej elegantnejší ráz svojho stylingu, inšpirovať vás môže napríklad francúzska herečka Noemié Merlant. V nohaviciach s vysokým pásom a vyšívanou vestou z dielne Louis Vuitton vyzerala veľmi trendovo a vkusne. Voľba výraznejších topánok s hrubšou podrážkou bola čerešničkou na torte súčasného stylingu.

O tom, že široké nohavice naozaj svedčia ženám každej generácie, potom presvedčila talianska herečka Margherita Buy. Čoskoro šesťdesiatnička stavila na komfortnú letnú kombináciu ľanových nohavíc a uvoľnenej košeľovej blúzky. Viac nájdete v našej galérii.

Britain Royals Čítajte viac Vojvodkyňa Kate, nestarnúca Lopez aj sexy Emily: 3 tipy ako kombinovať svetlé džínsy!
1 debata chyba

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...