Podprsenka namiesto topu, vysoko vykrojené šortky! Polonahí Newyorčania ovládli ulice

Kto ešte nikdy nezažil nočnú moru, keď sa ocitne na verejnosti oblečený len v spodnej bielizni (alebo dokonca bez nej)?

30.07.2021 09:00
žena, podprsenka, šortky, leto, Foto:
Kratučké šortky a podprsenka namiesto topu - hurá do ulíc.
debata (3)

Terapeuti a snáre majú tendenciu tieto sny označovať ako symbolické vyjadrenie hanby alebo potláčania svojich pocitov. Ale čo, keď sa títo takzvaní experti mýia a tieto sny sú vlastne podvedomou snahou o oslobodenie? Zhodiť rozpaky spoločne s obmedzujúcim vrchným oblečením a vykročiť hrdo v boxerkách s korytnačkami alebo v čipkovanej podprsenke?

Ostatne, práve toto veľa ľudí začalo v poslednej dobe robiť, napísal spravodajský server The New York Times. Po šestnástich mesiacoch útlmu mnohí vychádzajú na ulicu s ohromujúcim stupňom voľnosti vo vnímaní toho, čo všetko ešte prejde ako oblečenie vhodné na nosenie na verejnosti.

Ešte pred desiatimi rokmi bolo vzácnosťou zahliadnuť niekoho na Piatej Avenue, v metre alebo napríklad na letisku v rôznom štádiu pokročilého „odstrojenia“. Ale ktokoľvek sa v poslednej dobe vydal na prechádzku New Yorkom, môže potvrdiť, že už to dávno neplatí. Inými slovami povedané, ľudia pobehujú vôkol takmer nahí.

606634513 Čítajte viac Stehná sú nové tehličky, znie heslo leta v mužskej móde! Šortky čo najkratšie, páni!

Spisovateľka Claudia Summers si pred nedávnom vybavovala isté náležitosti v štvrti Midtown Manhattan, keď ju neďaleko hlavnej medzimestskej železničnej stanice Moynihan Train Hall minula mladá žena oblečená do bedrových džínsov a podprsenky. „Bola to športová podprsenka?“ spýtal sa jej jeden z priaznivcov, keď sa s týmto zážitkom zverila na Instagrame. „Rozhodne nie!“ odpovedala Summersová.

A nebol to ani podprsenkový top. Braletky, podprsenky bez ramienok a háčkované bikinky sú všade. Rovnako ako šortky v štýle Daisy Dukeovej preslávenej seriálom a filmom Majstri hazardu, ktoré sú vykrojené tak vysoko, že odhaľujú polovičky zadku. A tieto módne kúsky sa ani zďaleka neobmedzujú na osoby, ktoré sa identifikujú zámenom „ona“.

„Som exhibicionista a teší ma ukazovať svoje telo,“ komentoval svoju voľbu oblečenia 32-ročný poslíček Kae Cook, keď sa jedného večera prechádzal po East Village. Aby sa vo spaľujúcej dennoj horúčave ochladil, vyšiel na ulicu v cyklistických šortkách do polovice stehien a športovej podprsenke s úzkymi ramienkami a šnurovaním. „Zvlášť po pandémii ľudí teší ukazovať svoje telá bez ohľadu na to, aké sú – a ja som s tým svojim navýsosť spokojný,“ dodal.

Že nie všetci zdieľajú jeho názor, to dokazuje prípad Deniz Saypinar, tureckej kulturistky a influencerky, ktorá nebola vpustená na palubu lietadla spoločnosti American Airlines na trase z Texasu do Miami. Dôvod? Jej vypasovaný hnedý top a super krátke kraťasy by mohli „vadiť rodinám“ na palube.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Deniz SAYPINAR (@dnzsypnr)

Dvadsaťšesťročná Saypinar sa okamžite išla plakať na sociálne siete, kde ju sleduje milión priaznivcov. Opísala im, ako ju zamestnanci letiska pohoršili, keď tvrdili, že je „skoro nahá“ – čo, aby sme boli poctiví, naozaj bola, napísal The New York Times.

Spoločnosť American Airlines vo vlastnom vyhlásení potvrdila, že Deniz Saypinar nebola vpustená na palubu; rezervácia jej letenky bola zmenená na neskorší let, na ktorý nastúpila už v triezvejším oblečení. „Ako je uvedené v prepravných podmienkach, všetci cestujúci musia byť vhodne oblečení a osoby v pohoršujúcim odeve nebudú na paluby našich lietadiel vpustené,“ uviedli aerolinky.

3 debata chyba

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....