Kráľovná Letizia a jej dve krásne tínedžerky! Opäť ukázali, ako to vedia s módou

4-členná kráľovská rodina sa spoločne ukázala na podujatí v Santiagu de Compostela.

26.07.2021 13:00
leonor Foto:
Zľava: Princezná Leonor, kráľ Felipe, kráľovná Letizia a princezná Sofia počas návštevy v Santiagu de Compostela.
debata

Módne kúsky, ktoré na túto slávnostnú a médiami sledovanú udalosť zvolili ženské zástupkyne španielskej kráľovskej rodiny, sa okamžite stali komentovanými.

Podujatie sa u kráľovnej Letizie, manželky kráľa Felipeho, nieslo v znamení jej obľúbenej módnej značky. Na sebe mala krásne letné šaty Carolina Herrera, tvorené dvoma vrstvami. 48-ročná hnedovláska sa roky pýši modelkovskou postavou a tak si môže s čistým svedomím obliecť akýkoľvek model. K šatám v dĺžke tesne pod kolená skombinovala lodičky a kabelku v odtieni tmavoružovej.

Ale ani o krok nezaostali za svojou krásnou mamou jej dve dcéry. Staršia z nich, 15-ročná princezná Leonor, siahla po šatách vo výraznej ružovej farbe s jemne riasenými rukávmi, ku ktorým zvolila topánky na podpätku v odtieni telovej, išlo o model značky Carolina Herrera.

Jej o dva roky mladšia sestra Sofia takisto stavila na výraznú farbu, na podujatie prišla v šatách v odtieni pepermintovej, ale v otázke topánok sa aj ona pridŕžala overenej značky – stavila na balerínky Carolina Herrera, v rovnakom farebnom odtieni aké mala obuté jej sestra.

leonor Čítajte viac Princezná Leonor čo-to odkukala aj od vojvodkyne Kate! Sledovanej tínedžerke to fakt pristane

Je celkom možné, že v takejto zostave sme videli kráľovskú rodinu na dlhší čas naposledy. Už čoskoro sa totiž princezná Leonor vyberie na štúdiá do Walesu – ako pred časom informoval kráľovský palác, 15-ročná študentka absolvuje od leta 2021 do leta 2023 medzinárodný program maturitných skúšok na prestížnej „United World College of the Atlantic“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kráľovská rodina #Španielska kráľovná Letizia

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...