Štefánková si už skúša róbu na Krištáľové krídlo: Kuk do ateliéru, ako bude vyzerať?

Meno moderátorky galavečera Krištáľové krídlo je už známe. Známa tvár RTVS Janette Štefánková bude sprevádzať ďalším ročníkom podujatia a, samozrejme, bez gala podoby sa to nezaobíde. Postarala sa o ňu známa slovenská návrhárka.

18.06.2021 14:59
2 Foto:
Moderátorka 20. ročníka cien Krištáľové krídlo Janette Štefánková v ateliéri Michaely Ľuptákovej.
debata (4)

Reč je o Michaele Ľuptákovej, ktorá oblieka ženy ako Adela Banášová, Zuzana Fialová a vlastne už nejaký čas aj samotnú tvár spravodajstva RTVS Štefánkovú. V ateliéri Ľuptákovej vznikal posledné týždne model v čiernej farbe, v ktorom sa pôvabná moderátorka postaví pred divákov aj pozvaných hostí už v nedeľu 20. júna v rámci živého prenosu.

Ľuptáková nechala nahliadnuť do svojho staromestského ateliéru, aby poodhalili spoločne s moderátorkou prípravy na slávnostný galavečer. Hoci finálnu podobu šiat uvidia diváci až v nedeľu, z priložených fotografií je naznačené dosť.

Slovenská dizajnérka stavila na svoj rukopis, ktorého súčasťou je aj dôsledná práca so ženskou postavou a elegantné zvýraznenie kriviek a sošnej siluety. V prípade štíhlej a vysokej Štefánkovej sa takýto prístup zuročí na 120 percent a niet pochýb o tom, že Janette bude jednou z neprehliadnu­teľných dám večera.

Moderátorka Janette Štefánková (vpravo) počas...
Moderátorka Janette Štefánková (vľavo) počas...
+4Skica šiat v ateliéri slovenskej dizajnérky...

Štefánková sa pritom v šatách od Michaely Ľuptákovej objavila aj na minuloročnom vyhlásení cien ankety OTO, kde si prevzala jednu z cien a patrila medzi najlepšie oblečené ženy večera. Viac čítajte tu.

O galavečere Krištáľové krídlo, v rámci ktorého sú tento rok nominovaní napríklad Juraj Loj, Peter Bebjak, Ľubico Čekovská či Janoska Ensemble alebo Jozef Karika a Ondrej Rudavský, budeme informovať aj na stránkach Pravda.sk, najnovšie informácie hľadajte v pondelok ráno.

Moderátorka Janette Štefánková. Čítajte viac Pôvabná Štefánková z RTVS rozdá Krištáľové krídla. Jej garde? Pridá sa opäť...

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #návrh #ateliér #Michaela Ľuptáková #Krištáľové krídlo #Janette Štefánková

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...