Pripravená na leto! 15 tipov na jednodielne plavky, v ktorých vás neprehliadnu

Možno už máte prvé letné kúpanie za sebou, možno vás čaká práve tento víkend či najbližšie dni. Ste dostatočne vybavená?

18.06.2021 06:00
Farbicky Foto:
Jednodielne plavky z kolekcie Dedoles, predávajú sa za 19,99 eura.
debata

Samozrejme, o ochranných opaľovacích prípravkoch ani nemusíme hovoriť – tie musia byť samozrejmosťou. Ale dôležitá je v každom prípade aj plážová garderóba. Niektoré ženy s obľubou nosia jeden model plaviek niekoľko rokov, iné sa snažia obmieňať plavky či bikiny zo sezóny na sezónu.

Aj v lete 2021 sa objavuje niekoľko trendov, ktoré sú pre plážovú módu typické. My sme sa zamerali na jeden z nich – taký, ktorý funguje u žien rôznej generácie, s odlišnými danosťami figúry či odtieňa pokožky. Reč je o jednodielnych plavkách s výraznými vzormi.

štíhla postava, pekný zadok, kondícia Čítajte viac Pevný zadok do bikín! Nehovorte, že taký nechcete. Ešte to môžete stihnúť, ak...

Na prvý pohľad sa môžu zdať absolútnou klasikou, ale faktom je, že ak sa prejdete popri slovenských jazerách či kúpaliskách, nenájdete toľko žien vo vzorovaných plavkách, ako by ste čakali. Je dôvodom strach? Zdá sa im, že budú príliš kričať, že sa na nich bude každý pozerať? Alebo je to skôr o klasickej inklinácii k decentnejším farbám a strihom?

Asi z každého rožku trošku, ale my odporúčame naozaj povoliť uzdu vašej odvahe a sebarešpektu. Nebojte sa, že si vás všimnú – prečo nie! Leto je aj o tom. Samozrejme, mali by ste sa cítiť dobre a komfortne. To dokážu jednodielne modely splniť omnoho jednoduchšie ako odhaľujúce dvojdielne bikiny. Neodporúčame ich však preto, aby ste šli tou bezpečnejšou cestou. Výber našich 15 modelov ukazuje, že aj jednodielne plavky môžu vyzerať skvelo. A výnimočne. Voľte vzory od výmyslu sveta, príkladov máte hneď niekoľko. A užite si leto!

Jednodielne vzorované plavky Monsoon, predávajú...
Jednodielne vzorované plavky s exotickým...
+12Modré vzorované plavky na jedno rameno F&F,...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #móda #plavky #trend #jednodielne plavky

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...