Cibulková oslavuje! Pozrite si 12 lookov uplynulých rokov, ako juniorku ju nespoznáte!

Patrí medzi najznámejšie slovenské športovkyne, ale rovnako sa roky profiluje ako nadšenec módy a vizuálnych zmien. Ako sa oslávenkyňa Dominika Cibulková menila rokmi?

06.05.2021 13:06
debata
Ešte ako juniorka roka Dominika Cibulková na...
Dominika Cibulková počas vyhlásenia ankety...
+9Dominika Cibulková na vyhlásení ankety Tenista...

Slovenská tenistka, ktorá vo štvrtok 6. mája oslávila 32. narodeniny, má dnes už po aktívnej športovej kariére, ale verejnosť ani médiá na ňu nezanevreli. Je to, samozrejme, čiastočne aj jej zásluha. Cibulková totiž výrazným spôsobom žije na sociálnych sieťach a jej opulentný životný štýl, podporený výdatne luxusnými módnymi značkami, je vďačnou témou diskusie na sociálnych médiách aj v médiách vo všeobecnosti.

O tom, že Dominika mala k móde a „čančaniu sa“ blízko odjakživa, však svedčia aj fotografie ešte z čias jej juniorskej kariéry. Dnes by ju síce možno za účes, ktorý predvádzala v roku 2005, „módna polícia“ poriadne skritizovala – ale ruku na srdce, koho zábery z archívu splnia všetky trendové a stylingové štandardy súčasnosti.

Cibulková však kontinuálne experimentovala s vizážou zvodnej dámy. Každým rokom v brandži sa odvážila na výraznejší a modernejší styling, často so sexy nádychom ako napríklad šaty Versace odhaľujúce chrbát, ktoré si obliekla v roku 2014. Na párty pred turnajom vo Wimbledone sa zase objavila raz ako elegantná dáma s hladkým účesom na cestičku alebo ako „sexy“ a tak trošku gýčová siréna vo flitroch.

Dodnes majú mnohí v pamäti aj Cibulkovej look z vôbec posledného Plesu v opere, na ktorý ju obliekol dizajnér Lukáš Kimlička. V našej galérii si môžete prezrieť 12 lookov a v ankete zase zahlasovať za jeden z tých najlepších „retro“. K 32. narodeninám, všetko najlepšie.

Rok 2005

zväčšiť Ešte ako juniorka roka Dominika Cibulková na... Foto: SITA, Tomáš Benedikovič
TENIS: Najlep?? tenisti SR v roku 2005 Ešte ako juniorka roka Dominika Cibulková na zábere z vyhlásenia ankety Tenista roka 2005.

Rok 2008

zväčšiť Dominika Cibulková na vyhlásení ankety Tenista... Foto: SITA, Michal Burza
OCENENIE: Tenista roka 2008 Dominika Cibulková na vyhlásení ankety Tenista roka 2008.

Rok 2014

zväčšiť Slovenská tenistka Dominika Cibulková na zábere... Foto: SITA, Jozef Jakubčo
ANKETA: ?portovec roka 2014 Slovenská tenistka Dominika Cibulková na zábere z vyhlásenia ankety Športovec roka 2014 na Slovensku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Dominika Cibulková #účes #zmena #styling #podoba #jubileá hviezd

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...