Ako upraviť kučeravé vlasy v 30-ke aj 60-ke? MacDowell vás inšpiruje, tu je 9 tipov

Jej neprehliadnuteľný pôvab, výrazné črty aj bujná prirodzená hriva kučeravých vlasov z nej urobili kedysi žiadanú modelku. Začínala prácou pre americký gigant Calvin Klein v časoch jeho najväčšej slávy v 80-tych rokoch, neskôr sa stala ambasádorkou kozmetiky. A odštartovala úspešnú filmovú kariéru.

21.04.2021 06:00
debata
Herečka Andie MacDowell a rok 1997, jej ležérne...
Herečka Andie MacDowell a rok 1998, keď sa...
+6Herečka Andie Macdowell na zábere z roku 2000 s...

Herečka Andie MacDowell, ktorá svoju kariéru v šoubiznise začala ako modelka, debutovala vo filme o Tarzanovi. po ktorom prišla niekoľkoročná pauza. V roku 1989 však MacDowell presvedčila o svojom talente v nezávislej snímke Sex, lži a video, ktorá jej priniesla pozornosť fanúšikov aj kritikov.

Nasledovali úspešné filmy ako Zelená karta alebo Hudson Hawk. Skutočný zlom nastal však až v 90-tych rokoch, úspech vtedy zaznamenala s hitom Na Hromnice o deň viac, po ktorom prišiel ešte väčší – svetový megahit, romantická komédia Štyri svadby a jeden pohreb. To už nik nepochyboval o tom, že z modelky zo stránok magazínu Vogue či Elle a tváre z reklamy je nová herecká star.

Americká rodáčka, ktorá 21. apríla oslavuje už 63. narodeniny, vždy pútala pozornosť svojou akoby temperamentnou, no prirodzenou krásou. Patrila medzi herečky s prirodzene kučeravými vlasmi, za ktorými nebola žiadna (v 80-tych rokoch taká populárna) trvalá. Hriva zdravých dlhých kaderí jej prihrala množstvo obdivovateľov vo svete krásy.

Chanel and NRDC Host Dinner to Celebrate Our Majestic Oceans Čítajte viac Dlhé vlasy v 50-ke?! Jennifer Aniston je dôkaz, že uberú roky. Tu je 7 fototipov

MacDowell sa pritom pre svoj pôvab už v roku 1986 stala ambasádorkou francúzskeho koncernu L'Oreál Paris a touto tvárou zostala dodnes, čo z nej robí vôbec najdlhšie pôsobiacu ambasádorku kozmetickej značky.

Pre značku propagovala viaceré línie, pričom v súčasnosti sú to najmä produkty anti-ageingovej kozmetiky. V prípade MacDowellovej však stále jednou z dominánt vzhľadu zostávajú jej vlasy. Aj keď sa počas dekád pôsobenia v Hollywoode nevyhla experimentom s nimi, dĺžke, zdraviu a kvalite zostala verná. Rovnako ako verne predvádzala (na pár výnimiek) svoje pôvabné kučery. Niekedy tónované farbou, niekedy zjemnené a inokedy zase, naopak, zvýraznené a ešte definovanejšie a kučeravejšie. My sme vybrali pre vás 9 lookov Andie MacDowellovej a tým aj 9 inšpirácií, ako nosiť dlhé (kučeravé) vlasy aj dnes. Výber 3 z nich si pozrite aj nižšie.

Rok 2002

Herečka Andie Macdowell na zábere z roku 2002 s... Foto: SHUTTERSTOCK
andie2002 Herečka Andie Macdowell na zábere z roku 2002 s elegantnými vlnami na červenom koberci.

Rok 2006

Nielen kučery, ale aj pramene elegantne... Foto: SHUTTERSTOCK
andie2006 Nielen kučery, ale aj pramene elegantne vyžehlených vlasov vyskúšala počas svojej kariéry Andie MacDowell na zábere z roku 2006.

Rok 2011

Absolútny kučeravý vodopád. Herečka Andie... Foto: SHUTTERSTOCK
andie2011 Absolútny kučeravý vodopád. Herečka Andie MacDowell s tmavšími vlasmi bodovala v roku 2011.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #herectvo #účes #kučery #Andie Macdowell #jubileá hviezd

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...