Nosíte nohavice? Hitom sú tie s rozparkom! Máme 10 tipov a budete ako kráľovná!

Nohavice majú už dávno pevné miesto v dámskom šatníku, ale dizajnéri sa ich veľmi často snažia osviežiť a dodať im nový náboj.

20.04.2021 06:00
debata
Španielska kráľovná Letizia v Madride pri... Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
604962851 Španielska kráľovná Letizia v Madride pri spomienke na počesť političky Clary Campoamorovej.

V aktuálnej sezóne je celkom jasné, s akým detailom si pomohli. Skutočným hitom sú totiž nohavice s rozparkami po bokoch, vzadu či vpredu, ktoré tak dodávajú strihu aj celkovému vyzneniu na prvý pohľad nenápadný, no pritom veľmi úderný detail.

Čo sa strihov týka, tam sa žiadne reštrikcie vlastne nekonajú. Môžete si vybrať široký strih, zvonové modely s rozširujúcou sa nohavicou od kolien smerom nadol, ale tiež úzke cigaretové alebo elegantné rovné strihy.

Pri všetkých sa dá využiť rozparok ako súčasť „dekoratívneho minimalizmu“, či už cez jednoduchý prestrih, ale tiež napríklad s variabilným vyznením – to v prípade, ak je rozparok možné skryť pomocou zipsu alebo napríklad upravovať šírku nohavice a veľkosť rozparku pomocou gombíkov.

Elegantné dámske nohavice s predným rozparkom...
Luxusné nohavice s hodvábom COS, predávajú sa...
+7Elegantné saténové nohavice s rozparkom Mango,...

Hoci ponuka obchodov naznačuje, že podobné modely sa nachádzajú v prevahe v kolekciách so športovejším nádychom a street-wearovou estetikou (áno, dokonca aj tepláky), nájdete aj kúsky elegantné. Ideálne potom je vybrať si model, ku ktorému je v ponuke zároveň kabátik, vesta či sako – spojením sa tak vytvára dokonalá variácia na biznis garderóbu, ktorú konečne budete môcť v nasledujúcich dňoch využiť, keďže sa postupne otvárajú prevádzky, ale aj kancelárie a firmy, ktoré v lockdowne presunuli prácu mnohých svojich zamestnancov domov.

A mimochodom, chcete jeden dôkaz, že v takýchto nohaviciach môžete vyzerať ako kráľovná? Pozrite sa vyššie, trendu totiž prepadla aj španielska kráľovná Letizia. Vyzerá to na nej skvelo, všakže?!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #trend #rozparok #nohavice #kráľovná Letizia

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...