Melania Trumpová sa lúči s titulom prvej dámy: Toto je 15 TOP lookov jej pôsobenia!

Bielemu domu dáva zbohom. S funkciou prvej dámy USA sa Melania Trumpová už stihla aj rozlúčiť vo vyjadrení pre médiá. A čo jej štýl?

20.01.2021 06:00
debata (10)
Prvá oficiálne návšteva bez manžela, Melania... Foto: SITA/AP, Carolyn Kaster
Melania Trump Africa Prvá oficiálne návšteva bez manžela, Melania Trumpová ju absolvovala v roku 2018 v Afrike. Na snímke v kombinácii Ralph Lauren.

Ten bol počas uplynulých rokov neprehliadnuteľný a v porovnaní s inými jej predchodkyňami určite aj špecifický. Slovinská rodáčka, ktorá sa stala treťou manželkou miliardára a bývalého prezidenta USA Donalda Trumpa, nezapierala svoju lásku k luxusu.

Veľmi často ju bolo vidieť v kreáciách svetoznámych značiek. Zaujímavosťou bolo, že na inauguračný bál ju nechcel obliecť takmer žiaden z amerických módnych tvorcov, dôvodom bola republikánska príslušnosť jej manžela, ale tiež kontroverzné konanie, ktoré sa rokmi ešte znásobilo a túto priepasť medzi zväčša demokraticky zmýšľajúcimi zástupcami kreatívnych odvetví prehĺbilo.

V lete 2018 bola Melania Trumpová počas... Foto: SITA/AP, Pablo Martinez Monsivais
Trump V lete 2018 bola Melania Trumpová počas návštevy Londýna neprehliadnuteľná. Vo večernej róbe od J. Mendela.

Možno aj preto bolo Trumpovú vídať pomerne často v kúskoch európskej módnej produkcie. Šaty z dielne Gucci, Dolce & Gabbana, Valentino či francúzskeho ateliéru Dior však hrali v jej prospech a urobili z polovičky kontroverzného prezidenta tú „milšiu“ časť.

Ani 50-ročná Melania sa však nevyhla škandalóznym krokom, ktoré súviseli s módou. Áno, s módou. Výber športovej bundy s nápisom na chrbáte, ktorý v preklade hovoril „Mne na tom skutočne nezáleží. Vám áno?“ vyvolal obrovskú nevôľu. Faktom totiž bolo, že si ho Trumpová obliekla pri návšteve detí oddelených od rodičov, ktorých zadržali policajné zložky na americko-mexickej hranici.

Počas uplynulého roka stála Melania verne po manželovom boku. A to aj napriek tvrdeniam médií, že to medzi nimi poriadne škrípe. Asi najpamätnejším lookom sa stali jej šaty z dielne Gucci, v ktorých šla 3. novembra voliť. Či vhodila do urny obálku s menom manžela, alebo jeho protikandidáta Joea Bidena, netušíme. Ale isté je, že s Bielym domom sa napokon Trumpovci lúčia. Vy si môžete v našej galérii pozrieť 15 ukážkových lookov z obdobia Melanie ako prvej dámy.

Prvá oficiálne návšteva bez manžela, Melania...
Prvá dáma USA Melania Trump (vpravo) s prvou...
+12V šatách a klobúku Dolce & Gabbana sa objavila...

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #štýl #prvá dáma #to najlepšie #Melania Trumpová

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...