Z vojvodkyne Kate blondína?! Ešte nie, ale tento účes jej fakt pristane, čo zmenila?

Zdá sa, že má chuť na trošku zmeny. Slávnu členku britskej kráľovskej rodiny, vojvodkyňu Kate vníma svet predovšetkým ako pôvabnú brunetku. Len pred pár dňami však prekvapila vynoveným imidžom.

26.11.2020 13:00
debata (1)
Vojvodkyňa Kate na zábere z najnovšieho videa... Foto: Instagram/kensingtonroyal
Vojvodkyňa Kate na zábere z najnovšieho videa na Instagrame. Vojvodkyňa Kate na zábere z najnovšieho videa na Instagrame.

Tridsaťosemročná Kate zverejnila na Instagrame profilu Kensington Royal, ktorý spravuje aktivity Kate a jej manžela – princa Williama, video k nedávnemu projektu Hold Still Initiative. Kate sa na ňom podieľala ako patrónka v spolupráci s National Portrait Gallery v Londýne.

Možno viac než jej samotný príhovor však zaujala farba vlasov, ktorá je o poznanie svetlejšia, než doteraz mama troch detí prezentovala na verejnosti či online príhovoroch. Ako píše španielsky a nemecký portál magazínu Vogue, aj Kate prepadla popularite trendu nazývaného „bronde“, čo je vlastne slovo vytvorené zmiešaním dvoch anglických výrazov „brunette“ (brunetka) a „blonde“ (blondínka).

Ide o zosvetlenie jednotlivých prameňov tak, aby sa priblížili viac k plavému tónu, ale zároveň v nich zostal ponechaný aj pôvodný hnedý odtieň. Hoci takto upravené vlasy sa nosia už nejakú tú sezónu a vyskúšali si ich mnohé známe hviezdy, vojvodkyňa Kate sa rozhodla pre zmenu až nedávno. Ešte pred pár týždňami na oslavách spomienky na padlých vojakov prvej svetovej vojny sa objavila na verejnosti s tmavými vlasmi v elegantnom uzle pod klobúčikom od Philipa Treacyho.

Podľa niektorých britských médií však manželka princa Williama postupne a takmer nepostrehnuteľne zosvetľovala vlasy celé mesiace, možno pomocou jemných melírov medovej farby, ktoré úplne nezmenili základný tón jej stále dlhších vlasov. Nové instagramové video je však dôkazom, že vojvodkyňu z Cambridge svetlejšie tóny vo vlasoch výrazne omladili a že sa pravdepodobne stane opäť vzorom pre množstvo žien, ktoré jej príklad budú nasledovať.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #účes #blond #farbenie vlasov

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....