3 najtrendovejšie kabelky sezóny! Máme 21 tipov, inšpirujte sa s nami

Dámska kabelka je jedným z nosných prvkov šatníka. Hoci ide o doplnok, len máloktorá žena sa zaobíde bez neho. Samozrejme, úlohu zohrávajú preferencie, príležitosť, ale aj vek.

25.11.2020 06:27
debata
Minimalistická dámska kabelka Mango, info o...
Sedlová dámska kabelka Next. Predáva sa za 34 eur.
+18Dámska kabelka s geometrickým tvarom Liu Jo,...

Aj v kabelkách existujú trendy, ktoré sa každoročne menia a dopĺňajú osvedčené klasiky, či prinajlepšom prinášajú akúsi inovovanú verziu toho, na čo sme zvyknutí už roky. Sezóna záveru roka 2020 hovorí jasnou rečou, nasledujúce tipy kabeliek sú najpopulárnejšie aj podľa dizajnérov.

Geometrický minimál

Žiadne prehnané zdobenie, maximálne detail v spracovaní kože, štruktúre, alebo reliéfe. Reč je o kabelkách, ktoré výrazne inšpirujú čisté geometrické línie, niekedy potom aj tvary. Nosia sa hranaté, obdĺžníkové či štvorcové kabelky. Nechýba však ani obrátený lichobežník alebo kruhy. Či už je reč o samotnom tvare, alebo napríklad o kruhovom držadle.

Sedlo a komfort na pleci

Sedlové kabelky vrátila do pozornosti značka Dior svojou slávnou Saddle Bag, ktorá sa dočkala upgrade v posledných sezónach. Do ulíc mesta sa však nosia decentnejšie sedlá, pri ktorých sa kladie dôraz na čistú liniu poloblúka, ale tiež kvalitné spracovanie a komfort v podobe dobre nastaveného držadla a tiež remienka cez plece. Celkovo kabelky s dlhým ramienkom, ktoré je možné zavesiť na plece alebo ho prevesiť krížom cez trup patria medzi najpopulárnejšie.

Retiazky

Detail retiazok, ako ich svet pozná zo slávnych chaneliek, žije už pár sezón. V tomto roku sa pritom reťaze dostali naozaj všade – držadlá, ramienka, zdobné detaily, úchyty. Kabelky pritom môžu byť mestsky pragmatické (klasické kožené verzie), ale aj frivolne spoločenské a s náladou večernej módy (zamat, satén).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #trend #Kabelka #sezóna #zima 2020

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...