Vojvodkyňa Meghan si pred kamery sadla v outfite v cene rodinného auta

Nielen dizajnérske kúsky oblečenia, aj doplnky manželky princa Harryho boli luxusné.

22.10.2020 09:00
megahn Foto: ,
Vojvodkyňa Meghan na archívnej snímke.
debata (1)

Princ Harry a vojvodkyňa Meghan sa zapojili do špeciálneho online vysielania pre časopis „Time“. Pred kamery sa manželka princa Harryho obliekla veľmi decentne, ale luxus si neodoprela – na sebe mala oblečenie a doplnky za cenu, za ktorú sa dá kúpiť auto.

Tmavé sako Alexander McQueen pôsobilo síce nenápadne, cena tohto kúska spolu s elegantným topom, ktorý bolo vidieť pod sakom, je okolo 2 800 eur. Počas rozhovoru si Meghan občas upravila rukou vlasy a tak ukázala pred kamerami aj luxusné doplnky – náramok „Love“ od Cartiera za 6 350 eur a hodinky „Tank“ od tej istej značky v hodnote 6 000 eur. Cena všetkého dohromady sa tak vyšplhala na vyše 15 000 eur – to je suma, za ktorú sa už dá kúpiť auto pre rodinu.

Ich rozhovor pre magazín Time sa týkal aj priateľskejšieho a bezpečného online prostredia, na ktoré sa v poslednom období dvojica zameriava – Meghan a Harry sú rozhodnutí podnecovať diskusiu o zmene komunikácie v online priestore.

Vojvodkyňa Kate otvorila výstavu fotografií s... Foto: SITA/AP, Matt Dunham
kate Vojvodkyňa Kate otvorila výstavu fotografií s názvom "Hold Still" na londýnskej stanici Waterloo.

Na značku Alexander McQueen stavila pred pár dňami aj vojvodkyňa Kate – v jej prípade však nešlo o nenápadný kúsok, skôr naopak. Vo výraznom červenom kabáte Alexander McQueen manželka princa Williama otvorila výstavu fotografií s názvom "Hold Still“ na londýnskej stanici Waterloo.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...