Lososová elegancia podľa prezidentky Čaputovej: Prečo by ste mali skúsiť túto farbu?

Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová počas nedávnej návštevy ukrajinského prezidenta na Slovensku znovu očarila aj módnou voľbou. Jej elegantné lososové šaty môžu byť inšpiráciou aj pre ďalšie Slovenky.

25.09.2020 09:00
debata (26)
Prezidentka SR Zuzana Čaputová počas... Foto: SITA, Jakub Julény
Zuzana Čaputová Prezidentka SR Zuzana Čaputová počas oficiálneho privitácieho ceremoniálu v rámci návštevy ukrajinského prezidenta na Slovensku. Oblečená v šatách lososovej farby.

Štátnička si obliekla puzdrový model s asymetricky riešeným golierikom a v decentnej dĺžke pod kolená. Na prvý pohľad však nezaujal len precízny strih, ale najmä výrazná farba.

Voľba lososovej v dámskom šatníku bola v minulosti omnoho častejšia, posledné roky však tento farebný tón ustúpil do úzadia. Zuzana Čaputová je dôkazom, že ho pokojne môžete oprášiť.

zväčšiť Prezidentka SR Zuzana Čaputová a prezident... Foto: SITA, Jakub Julény
Zuzana Čaputová Prezidentka SR Zuzana Čaputová a prezident Ukrajiny Volodymyr Zelensky počas oficiálneho privitácieho ceremoniálu v rámci návštevy ukrajinského prezidenta na Slovensku.

Lososová je farbou v ružovom spektre, do ktorej sa však primiešava tón oranžovej – výsledný dojem je žiarivý a výrazný farebný tón, ktorý má však v sebe dostatok jemnosti a akýsi pastelový nádych. Podľa odborníkov na farby zdôrazňuje lososová farba nie je len dobrú náladu a mierumilované nastavenie, je tiež symbolom nádeje a farbou zdravia a šťastia.

Ktohovie, či niečo podobné z garderóby našej prezidentky vyčítal ukrajinský prezident Volodymyr Zelensky, určite však musel uznať, že slovenská hlava štátu je skutočne elegantná dáma. A pre vás máme niekoľko inšpirácií na lososové modely v galérii.

Elegantné šaty s detailom zavinovanie...
Elegantné šaty s decentným zdobením Chi Chi...
+6Košeľové šaty Hugo Boss, predávajú sa za 199,95...

© Autorské práva vyhradené

26 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Zuzana Čaputová #lososová

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...