Krátky či dlhý? Čo o nás vypovedá účes, pre ktorý sme sa rozhodli?

Existuje nejaká súvislosť medzi dĺžkou vlasov a istými charakterovými vlastnosťami žien? Čo môže dĺžka vlasov o vás vypovedať?

22.09.2020 11:00
vlasy - úprava - krása - žena - styling Foto:
Máte dlhé vlasy? Čo takýto účes o vá sprezrádza?
debata

Krátky účes

Krátke vlasy sa upravujú pohodlne a rýchlo. Je teda zrejmé, že u žien s krátkym účesom možno predpokladať v povahe určitý pragmatizmus. Pravdepodobne sú v živote priveľmi aktívne, než aby stáli minúty pred zrkadlom a „hrali“ sa s účesom. Krátky strih ide ruka v ruke aj s vyšším sebavedomím nositeľky.

Účes bob

Bob je klasika, ktorá sa hodí hravým ženám. S touto dĺžkou vlasov si jeho nositeľka zachováva isté tajomstvo – ponúka zároveň svetu niekoľko podôb. Bob môže pôsobiť až priveľmi konzervatívne, po jemnej úprave, napríklad s použitím kulmy, sa jeho nositeľka v okamihu zmení na veselú a sexi krásku. Na ženu, ktorá nosí bob, sa nedá pozerať ako na nudnú.

Polodlhé vlasy

Účes dlhší ako bob, ale nie pridlhý. Možno predpokladať, že ženy s touto dĺžkou vlasov majú istú tendenciu k nerozhodnosti. Dlhé či krátke? Nerozhodnosť ich sprevádza aj v živote. Mnohé otázky nevedia jasne zodpovedať, podobne, ako je to v otázke dĺžke ich vlasov, preto sa roky pridŕžajú tejto dĺžky. Iste, možno s ňou takisto čarovať, ale výsledok už nebýva taký rozdielny, aby okolie prekvapil.

Dlhé vlasy

Ženy s dlhými vlasmi sa spoliehajú na čistú ženskosť, ktorá ich charakterizuje. Sú skôr v živote pomalšie a precíznejšie, aj preto si môžu dovoliť dlhé vlasy, ktoré si žiadajú veľa starostlivosti. Dôležitým predpokladom, aby sa žena pýšili dlhými vlasmi, je určitá tendencia k perfekcionizmu a vysoká úroveň disciplíny. Dlhovlasé ženy sú zvyčajne dosť náročné nielen na seba, ale aj na partnera, s ktorým žijú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #žena #účes

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...