Plné prsia, boky či pár kíl navyše? 5 typov plaviek, ktoré z vás spravia bohyňu

Aj vám nadelila príroda plnšie krivky? Mnoho žien v mysli často rieši, aké plavky si obliecť na pláž v prípade, ak majú plné prsia, boky či nejaký ten tuk okolo bruška... Tu sú odpovede!

13.07.2020 10:00
debata
Model jednodielnych plaviek s prestrihom na... Foto: archív značky
Model jednodielnych plaviek s prestrihom na trupe od Mango, línia Violetta, predáva sa za 69,99 eura. Model jednodielnych plaviek s prestrihom na trupe od Mango, línia Violetta, predáva sa za 69,99 eura.

Kyprý dekolt

Základom je, samozrejme, podpora. Hoci v móde už dávno nie sú ostré a nepohodlné kosticové výstuže, ktoré často otláčali poprsie, stále platí, že košíky či podšitie, ktoré následne drží tvar aj formu prsníkov sa nosí. V minulosti boli hitom najmä modely plaviek so širšími ramienkami, ktoré prsia opticky podvihli, nosilo sa tiež viazanie za krkom. Platí to stále, ale pokojne už môžete skúsiť aj modely bez ramienok (pri nich je naozaj nutná dobrá podpora podprsenkovej časti). Opticky zoštíhľujú tmavé farby, to vieme asi všetci. Ale hitom leta sú pestré vzory a nemali by ste sa ich báť. Aj kypré ženské tvary v nich vyzerajú úžasne.

Model dvojdielnych plaviek s tankini topom bez...
Model dvojdielnych plaviek Mango, línia...
+2Model jednodielnych plaviek Ashley Graham X...

Plné boky a pozadie

V tomto prípade platí, že nohavičková časť má viac látky na pozadí, prípadne sa objavuje aj trenkový strih z elastických a spevňujúcich materiálov, ktorý lepšie drží tvar. Nemusíte sa však obávať ani detailov ako sú volániky. Áno, je pravdou, že opticky vlastne túto partiu tela zvýraznia – ale heslom posledných rokov je mať sa rada taká, aká ste. A existuje naozaj množstvo mužov aj žien, ktorí vaše kypré pozadie ocenia na jednotku s hviezdičkou. Samozrejme, v prvom rade musíte pocit spokojnosti a krásy vnímať vy sama.

Model dvojdielnych plaviek s tankini topom bez... Foto: archív značky
Model dvojdielnych plaviek s tankini topom bez ramienok. Predáva Figleaves, info o cene v predaji. Model dvojdielnych plaviek s tankini topom bez ramienok. Predáva Figleaves, info o cene v predaji.

Bruško

Stále platí, že nosiť môžete takzvané tankiny, ktoré bruško zakrývajú. V móde sú už aj modely bez ramienok, ktoré síce zakryjú bruško, ale zvýraznia dekolt a ramená, ktoré často majú ženy jemnejšie. Zaujímavou alternatívou sú však napríklad aj plavky s prestrihom na trupe. Nie v oblasti, kde máte obvod najväčší, ale kúsok nad ním. Optický efekt funguje a výsledok je veľmi príťažlivý.

Dámske jednodielne plavky Desigual s kvetinovým...
Dámske prúžkované plavky Calzedonia. predávajú...
+27Dámske vzorované plavky F&F. Info o cene...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #žena #plavky #tvár #leto 2020 #plné krivky

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...