7 vecí, ktoré by ste zo skrine mali okamžite vyhodiť

Skriňa by mala byť miestom radosti a nie cintorínom kúskov, ktoré už dávno nenosíme. Hoci bude odstraňovanie ťažké, budete sa po ňom oveľa lepšie cítiť.

10.04.2020 11:30
Šatník tridsiatničky je plný šiat a nechýbajú... Foto:
Svetrík, ktorý vás škriabe, lebo je z lacnej vlny, šaty z polyesteru, v ktorých sa potíte ako šialená...
debata (2)

Poznáte to. Šatník na prasknutie a zároveň žiadne miestečko na nové kúsky, pretože nepotrebné veci nám ich obsadili a dlhodobo blokujú. Veci odkladáme s rôznymi výhovorkami (toto si ešte určite oblečiem, do tohto určite raz znova schudnem…). Ale úprimne: Toto je sedem vecí, ktoré by ste mali nemilosrdne vyhodiť.

Ponožky, ktoré nemajú pár

Nie, stratené „polovičky“ dvojičiek sa už nikdy neojbavia, čakáte zbytočne. Preto k tomu pristúpte zodpovedne a nemilosrdne a vyhoďte ich. Alebo si z nich ušite ponožkové bábky.

Polovicu menštruačných nohavičiek

Samozrejme, menštruačné nohavičky sú potrebné, určite sa tam však nachádzajú aj mnohé deravé. Postavte sa k tomu prísne a uznajte, že žiadna žena nepotrebuje viac ako desať menštruačných nohavičiek a viete to dobre aj vy.

Sfarbené tričká

Áno, na jednej strane je ekológia, ale uvedomte si, že tričká nie sú vyrábané s cieľom, aby nám vydržali navždy. Ak bolo vaše tričko kedysi čierne a už ho zdobia žlté škvrny od deodorantov alebo farbu jednoducho vytiahlo slnko, je najvyšší čas ho vyhodiť.

Veci, ktoré vám už nepristanú

Vaše obľúbené nohavice sú vám odrazu krátke a šaty, ktoré ste si priniesli z dovolenky pri mori už vyzerajú, akoby ste boli zabalená do vreca? Alebo ich už jednoducho neoblečiete, lebo sú vám úzke? So všetkým, čo máte viac ako dva roky, sa môžete pomaly začať lúčiť.

Arzenál škaredých odevov

Áno, rôzne škaredé svetre, ktoré sa ešte doma hodia, určite potrebujete. Ale nie v štrnástich rôznych verziách.

Tenisky, v ktorých už nebeháte

Načo si odkladáte tenisky, ktoré vám síce dobre poslúžili, ale už ich miesto obsadili nové a lepšie?

Nekvalitné kúsky

Svetrík, ktorý vás škriabe, lebo je z lacnej vlny, šaty z polyesteru, v ktorých sa potíte ako šialená po pár sekundách… Síce sa vám páčia tie úžasné farby alebo strihy, ale nosiť tieto veci, na to naozaj potrebujete dobré nervy, takže napokon ostávajú visieť v skrini. Je načase… Veď viete, čo…

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #nohavičky #šatník #tričko #polyester

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...