Tajomstvo krásy vojvodkyne Kate? Tento 'zázrak' poradila aj Obamovej

Pôvab členky britskej kráľovskej rodiny a manželky budúceho kráľa, vojvodkyne Kate, je pre mnoho žien inšpiráciou. Ako ho docieliť?

30.03.2020 09:01
debata (5)
Vojvodkyňa Kate z Cambridge na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Chris Jackson
Britain Vojvodkyňa Kate z Cambridge Vojvodkyňa Kate z Cambridge na archívnom zábere.

Samozrejme, urobiť zo seba dvojníčku trojnásobnej mamy a manželky princa Williama by bola hlúposť. Dobré rady sa však počúvať oplatí. A urobila to v minulosti napríklad aj bývalá prvá dáma USA Michelle Obamová.

Práve jej bývalý vizážista prezradil médiám, že si vymieňali tipy s vojvodkyňou Kate o tom, aké krémy a kozmetiku používať, aby pleť vyzerala mladšie a žiarivejšie. Britská rodáčka údajne poradila Obamovej jeden produkt, na ktorý nedá dopustiť. Má ísť o takzvaný „prírodný botox“ – krém pod názvom Biotulin Supreme Skin Gel, ktorý údajne viditeľne redukuje vrásky už za hodinu po použití.

„Michelle Obamová používa tento krém pravidelne na odporúčanie vojvodkyne Kate,“ prezradil pre médiá vizážista Carl Ray. Produkt, ktorý vyvinuli v USA a vyrábajú v Nemecku, mal byť pre bývalú prvú dámu novinkou. Po jeho prvom použití však údajne už nedá naň dopustiť.

Vojvodkyňa Kate, ktorá oslávila tento rok 38. narodeniny, však podľa ďalších médií už viackrát deklarovala aj svoju náklonnosť klasickým produktom za rozumné ceny. Napríklad magazín Goodhousekeepin­g.com tvrdí, že Kate pravidelne používa krém Nivea či klasický vlasový produkt – lak na vlasy Elnett. Okrem toho však ľudia z jej tímu informovali aj o tom, že roky už používa na vlasy prémiovú vlasovú kozmetiku Kerastáse či pri líčení napríklad kultovú riasenku Hypnóse od značky Lancôme.

Značka dekoratívnej kozmetiky Bobbi Brown viackrát deklarovala, že vojvodkyňa je líčená práve jej produktmi. Manikúru jej zvyčajne robia s produktmi Essie, ale používa aj laky Bourjois. V prípade prvej menovanej značky ide o produkty, ktoré používa aj samotná kráľovná Alžbeta II. a dokonca ide o konkrétny odtieň, ktorý nosí už roky. U kráľovnej to je odtieň Ballet Slippers.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #krása #kozmetika #produkt #Michelle Obama

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...