6 variácií na zimný kabát podľa hviezd: A máme aj tipy na kúsky v zľave!

Zima sa nekončí. Zahriať sa treba a najlepším pomocníkom je v tomto prípade teplý kabát. Čo tak zadovážiť si ho teraz?

28.01.2020 07:00
debata
Speváčka Taylor Swift na premiére dokumentu...
Dámsky károvaný kabát Hugo Boss. Zlacnený zo...
+9Herečka a producentka Kerry Washington zaujala...

Možno sa vám zdá, že vo chvíľach, keď sa už obchody pomaly začínajú plniť kolekciami s predzvesťou jari, je na to neskoro. Ale pravdou je, že v týchto dňoch ešte stále trvajú výpredaje kolekcií z uplynulej zimy. A na kúpu kvalitného a nadčasového kúsku je to čas ako stvorený.

Na filmovom festivale Sundance, ktorý sa koná pravidelne v januári v studenom americkom Utahu, prichádzajú známe herečky v zimnej garderóbe. Aj preto je celkom ľahké nájsť inšpiráciu práve u nich. Či už je reč o elegantnom čiernom kabáte s hladkými a lesklými chlopňami alebo rovno strihanom károvanom modeli s výraznejšími gombíkmi, ktorý nosí napríklad speváčka Taylor Swift.

My sme vybrali šestku známych žien medzinárodného šoubiznisu, ktoré sa na Sundance objavili v kabátových kúskoch. Pridávame aj inšpiráciu zo stále aktuálnych zliav. Držíme vám palce, možno to ešte túto sezónu stihnete…

Rachel Brosnahan

Herečka Rachel Brosnahan v elegantnej verzii... Foto: SITA/AP, Arthur Mola
Herečka Rachel Brosnahan v elegantnej verzii dlhého čierneho kabáta so saténovými chlopňami. Doplnila ho károvaným svetríkom a čiernymi džínsami. Herečka Rachel Brosnahan v elegantnej verzii dlhého čierneho kabáta so saténovými chlopňami. Doplnila ho károvaným svetríkom a čiernymi džínsami.

Taylor Swift

Speváčka Taylor Swift na premiére dokumentu... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Taylor Swift Speváčka Taylor Swift na premiére dokumentu Miss Americana predviedla kabát v károvanom vzore, ktorý dopĺňa aj jej nohavicový overal v identickom materiáli. Rovný strih kabáta, výrazné zapínanie a károvaný vzor robia z toho kúska nadčasový model aj na ďalšie sezóny. A pokojne bez overalu.

Kerry Washington

Herečka a producentka Kerry Washington zaujala... Foto: SITA/AP, Arthur Mola
Kerry Washington Herečka a producentka Kerry Washington zaujala vzorovaným kabátom s geometrickou grafickou potlačou. Model výrazného zimníka doplnila bielymi koženými čižmami a pulóvrom v námorníckej modrej farbe. Pôsobí sviežo a moderne.
debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Kerry Washington #Taylor Swift #trend #zima #kabát #káro #Sundance #výpredaj #Rachel Brosnahan

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...