Dokonalá pleť aj po 50-ke ako u Jennifer Lopezovej? Toto sú jej triky!

Herečku a speváčku Jennifer Lopezovú obdivuje mnoho žien za jej vzhľad aj dokonalú formu, ktoré sa jej darí udržiavať aj po oslave päťdesiatky. Nedávno urobila čosi, čo obdiv voči nej ešte znásobilo.

12.12.2019 07:00
debata (3)

Lopezovú nominovali na ocenenie Zlatý glóbus za výkon vo vedľajšej úlohe vo filme Striptérky. Herečka zdieľala tento moment na sociálnej sieti a to s fotografiou, kde pózuje so svojimi deťmi a nemá na sebe takmer štipku mejkapu.

Pri pohľade na bezchybnú pleť latino-krásky sa zdá priam neuveriteľné, že má dvojnásobná mama pleť v takej skvelej kondícii. Ako však prezradila hviezda pre americký magazín InStyle, mejkap nosí takmer výlučne vtedy, keď pracuje.

„Ak mám voľno, snažím sa nechať pleť dýchať a nosím minimum líčidiel,“ vyhlásila. Pre magazín prezradila, že v zásade dodržiava pravidlá, ktoré si osvojila už ako tridsiatnička a snaží sa ich držať. Základom je zdravý životný štýl. Dopustiť nedá ani na ochranu proti slnečnému žiareniu. „Na slnku nikdy nezostávam príliš dlho a krém so SPF nosím neustále,“ vyznala sa.

Pre Lopezovú je tiež dôležitý spánkový režim. „Milujem si pospať deväť, niekedy aj desať hodín. Ale vždy sa snažím, aby som spala minimálne osem hodín,“ doplnila ešte pre InStyle Lopez.

Domnievať sa, že perfektná pleť je len výsledkom spánku a opaľovacieho krému by bolo asi naivné. Jedno je však isté, rodáčka z Bronxu si už dávnejšie vytvorila dobrý základ, na ktorom potom aj moderné výdobytky deramtológie a estetickej dermatológie môžu fungovať. To je aj niečo, čo odborníci radia vo všeobecnosti. O pokožku sa treba postarať a dbať o ňu, určite sa to zúročí časom.

Speváčka a herečka Jennifer Lopez s líčením Foto: SITA/AP, Patrick Semansky
jennifer Lopez Speváčka a herečka Jennifer Lopez s líčením

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #bez mejkapu #Jennifer Lopez #líčenie #spánok #pleť #tipy #trik

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....