Karamel či capuccino! Hrejivé zimné farby, v ktorých zahviezdite. Tu je 25 tipov

Aj vy máte niekedy chuť doslova sa zavinúť do teplého hrejivého kabáta. A vedeli ste, že niektoré modely tento pocit ešte zintenzívnia. Napríklad tie v odtieňoch teplej hnedej farby.

15.11.2019 07:00
debata
Modelka a herečka Camila Morrone v New Yorku v... Foto: Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Modelka a herečka Camila Morrone v New Yorku v odtieňoch karamelovej. Modelka a herečka Camila Morrone v New Yorku v odtieňoch karamelovej a bielej kávy.

Reč je napríklad o karamelových tónoch či farbe capuccina, ktoré sa objavujú v zimnom šatníku pomerne často. A je to celkom logické. Aj nedávno sa v uliciach New Yorku objavila modelka a herečka Camila Morrone, inak tiež slávna priateľka herca Leonarda DiCapria. Od hlavy po päty v tónoch karameliek a kávy. Lepšiu reklamu na zimnú eleganciu si tieto farebné tóny ani priať nemohli.

Morrone predstavila v uliciach takmer jednoliaty farebný look, v ktorom zladila kabát, sukňu aj kašmírový top a ladila vo farebnom tóne čižmy aj kabelku. Vy sa môžete s farebnosťou pohrať.

Jedna alternatíva je, práve identická farebnosť od hlavy po päty. Druhá nabáda ku kombinovaniu. Napríklad s výraznou ružovou, béžovou, smotanovou bielou alebo tónmi zelenej či vínovej.

V našej galérii 24 tipov nájdete inšpirácie na základ, od ktorého sa dá odpichnúť. A nielen ten šatníkový, ale aj mejkapový. Lebo farebnosť karamelových tónov je stále populárnejšia aj v dekoratívnej kozmetike. Nech sa páči, inšpirujte sa.

Kardigan Victoria Beckham, predáva Alizé...
Luxusný zavinovací kabát Marc Cain. Predáva...
+23Dámsky kabát iBlues. Predáva mClasse Bratislava.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #luxus #móda #trend #karamel #hnedá #zima 2019 #capuccino

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...