Chlad a zima vás nedostanú! Máme 21 tipov na trendové bundy a vetrovky

Vraj nás počasie opäť prekvapí oteplením. Lenže, v polovici novembra je najvyšší čas, aby ste boli pripravená na zimu. Hrejivá bunda je na to ideálny pomocník.

13.11.2019 07:00
debata
Vatovaná bunda s lakovanou úpravou. Predáva... Foto: archív značky
Vatovaná bunda s lakovanou úpravou. Predáva Zara za 59,95 eura. Vatovaná bunda s lakovanou úpravou. Predáva Zara za 59,95 eura.

Hoci mnohé ženy zvyčajne siahajú po kabátoch, prešívané bundy, či už vatované alebo páperové sa tiež stále tešia veľkej obľube. Časy, keď boli dostupné v nanajvýš jednoliatej farbe a klasickom strihu, sú už dávno preč. Dnes nájdete vo výbere obchodov skutočne pestrú ponuku.

Stávka na osvedčenú klasiku v rovnom strihu, či bomberová podoba s manžetou alebo stiahnutím v páse, sa nosí stále. Čoraz častejšie sa však k slovu dostávajú aj predĺžené verzie vetroviek či prípadne priam kukloidné strihy predĺžených vatovaných modelov.

Vo farebnosti sa popri klasike v podobe čiernej, sivej a modrej objavuje tiež červená či oranžová. Nebojte sa ani jasných a žiarivých farieb či prípadne lesklej úpravy materiálu, ktorá je navyše často aj funkčná – býva vodeodolná.

Hitom sezóny je tiež color-blocking, takže vybrať si môžete aj vetrovku, v ktorej sa stretáva niekoľko farieb vo vertikálnych či horizontálnych pruhoch. Úplnou chuťovkou sú potom kúsky, kde sa v rámci potlače objavujú grafické alebo animované vzory. Viac v našej galérii.

Páperová prešívaná bunda Airfeld s kapucňou a...
Prešívaná páperová bunda predĺžená. Predáva H&M...
+18Vatovaná bunda so vzorom. Predáva Reserved za...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bunda #trend #zima #chlad #vetrovka #páperová

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...