Nový účes Julie Robertsovej?! Skúste ho aj vy, uberie pokojne aj 10 rokov

Hoci je prirodzenejšie, že sa ženy od istého veku vzdávajú dlhých vlasov, v prípade hollywoodskej divy Julie Robertsovej platil doposiaľ pravý opak.

20.03.2019 07:00
debata (1)
Herečka Julia Roberts sa naposledy predstavila... Foto: Reuters, MATT PETIT
12 najlepších účesov a líčení z Oscarov - Julia Roberts Herečka Julia Roberts sa naposledy predstavila na Oscaroch s takýmto účesom. Ten je už minulosť!

Držiteľka Oscara a jedna z najkrajších žien sveta sa dlhé roky prezentovala svojimi kučeravými či mierne zvlnenými vlasmi, ktoré siahali často aj do polovice hrude. Samozrejme, vždy s dokonalou úpravou a pod rukami špičkových odborníkov dokázala vyzerať ukážkovo.

Napokon sa však odhodlala aj ona. Na Instagrame kaderníckeho salóna Serge Normant sa objavila fotografia 51-ročnej hviezdy, ktorá ju ukazuje s najkratšími vlasmi za posledných bezmála dvadsať rokov. Ale, samozrejme, nie je to žiaden „ježko“.

Kaderník zostrihal herečke vlasy do asymetrického „lobu“ a osviežil ich plavými tónmi v duchu plážového looku a vlasového tónu vytiahnutého akoby od slnka na pláži.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@juliaroberts ❤️ new ✂️#sergenormant

Príspevok, ktorý zdieľa Serge Normant (@sergenormant),

Takýto účes ocenili dokonca aj Robertsovej kolegyne to sveta šoubiznisu. Samotný záber komentovala napríklad herečka Sarah Jessica Parker, ktorá má s podobným účesom skúsenosti, či modelka a televízna persóna Heidi Klum.

Hoci záber zachytáva Robertsovú zboku, je celkom jasné vidieť, že celkový dojem je sviežejší a trendovejší. Podobné skrátenie vlasov a zvýraznenie textúry jednotlivých prameňov a vĺn dodáva účesu objem, ale zároveň pôsobí vďaka dĺžke odľahčene a jemnejšie.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #krátky účes #Vlny #účes #Julia Roberts #strih #pramene

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...