Kráľovná večera aj s kilami navyše! 7 dám, ktorými sa inšpirujte

Pohľad na červené koberce hollywoodskych galavečerov je pre mnohé dámy deprimujúci. Zdá sa, akoby sa pred objektívmi predvádzali len ženy s dokonalými a štíhlymi postavami. Ale pozor!

23.01.2018 07:00
debata

Nie je pravda, že by sa medzi herečky radili len ženy s mierami 90–60–90. Dôkazom bol aj ceremoniál nedávnych cien Screen Actors Guild Awards, na ktorom sa ukázalo, že aj kyprejšie dámy, alebo ženy s kilami navyše sa dokážu pôvabne obliecť a na červenom koberci žiariť a uchvátiť. Ponúkame vám 7 tipov, ako to ide.

Danielle Brooks

Herečka stavila na kreáciu od Marca Bouwera. Hovoríte si, že flitre pre dámu s bujnými korpulentnými tvarmi nie sú to pravé orechové? Ale pozrite sa, ako efektne volila Brooks. Farebnosť kreácie akcentuje ženskú figúru – čierna látka v oblasti drieku opticky zužuje a predlžuje siluetu. Nehovoriac o tom, že celkový výsledný efekt je veľmi luxusný a efektný.

Herečka Danielle Brooks si obliekla model Marc... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Danielle Brooks si obliekla model Marc Bouwer. Herečka Danielle Brooks si obliekla model Marc Bouwer.

Selenis Leyva

Kubánska rodáčka je žena krv a mlieko. Nebojí sa však staviť na róbu bez ramienok, keďže jej ramená a ruky sú tvarované príťažlivo a rovnomerne. Hoci volila šaty v telovej farbe, čo mohlo vypáliť aj zle, výsledok je pôvabný. Dôvodom je najmä výšivka na prednom dieli večernej róby. Jej grafické stvárnenie a šikmé plochy opticky zužujú pás a tvoria efekt siluety v tvare presýpacích hodín.

Herečka Selenis Leyva. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Selenis Leyva. Herečka Selenis Leyva.

Dascha Polanco

Jej kypré tvary sú už legendárne. Pred rokmi sa na červenom koberci objavila v odvážnej róbe, tento rok stavila skôr na romantickú klasiku. Hoci diskutabilné môžu byť trošku odhalené paže, Polanco vie byť ženská a nežná. Efekt jedného ramienka opticky postave pomáha a jemný vzor výšivky tiež.

Herečka Dascha Polanco. Foto: Reuters, MONICA ALMEIDA
Herečka Dascha Polanco. Herečka Dascha Polanco.

Niecy Nash

Americká herečka má typickú postavu afroamerickej ženy – kypré boky, plnší zadok a bujný dekolt. Základom v jej prípade je silueta, ktorá vyformovala pomocou tvarujúcej bielizne pod elastickými šatami. Tie potom vo výsledku pôsobia veľmi čisto a sexy. Nash má tú výhodu, že má ženskú figúru s užším driekom. Efekt ešte podporila zvýrazneným dekoltom v šikmostrihanej podprsenkovej časti

Herečka Niecy Nash. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Niecy Nash. Herečka Niecy Nash.

Uzo Aduba

Hviezda seriálu Orange is the new black stavila na nežnú a veľmi dievčenskú farbu púdrovej ružovej. Antická róba s detailom látkového previsu na jednom ramene pôsobí veľmi elegantne. Hoci ramená nositeľky pôsobia masívnejšie a dalo by sa uvažovať nad jemnou kamuflážou, výsledok zaujme.

Herečka Uzo Aduba. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Uzo Aduba. Herečka Uzo Aduba.

Beanie Feldstein

Mladá dáma z komédie Lady Bird patrí k ženám, ktorým príroda nadelila veľmi prirodzené ženské krivky. Nebojí sa odhaliť ramená ani ruky, čo je úplne v poriadku. Bujnejšie poprsie vyvažujú hrubšie ramienka na šatách s bikinovým dekoltom. Mohli by byť akurát o pár centimetrov kratšie a poprsie ešte o kúsok podvihnúť.

Herečka Beanie Feldstein z komédie Lady Bird. Foto: Reuters, MONICA ALMEIDA
Herečka Beanie Feldstein z komédie Lady Bird. Herečka Beanie Feldstein z komédie Lady Bird.

Yael Stone

Tehotná herečka Stone stavila na to, čo je momentálne na nej najpríťažlivejšie – odhalený a zvodný dekolt. Strih šiat je veľmi lichotivý ku zaobleným krivkám, jemná farebnosť a vzor v tomto prípade zaujmú na prvý pohľad.

Tehotná herečka Yael Stone. Foto: Reuters, MONICA ALMEIDA
Tehotná herečka Yael Stone. Tehotná herečka Yael Stone.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #róba #móda #červený koberec #spoločenská móda

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....