Pridajte si kryštálový cukor do šampónu. Toto sa stane...

Samozrejme, znie to čudne a jedinečne zároveň - cukor v šampóne? Zmení vaše vlasy na nepoznanie.

28.03.2017 13:00
cukor, lyžica, kryštáľový Foto:
Nie často, s mierou. Kryštálový cukor vlasy poteší.
debata

Preplach jablčným octom, avokádová maska, vajíčko s medom. Už sme si na vlasy aplikovali kadečo, s cieľom, aby sa leskli, aby boli pevné a zdravé. Toto je skrášľovací trik, ktorý vynašla americká blogerka. Pridala si kryštálový cukor do šampónu. Z jedného dôvodu…

Cukrový peeling na pokožku hlavy

To, že môžeme cukor použiť ako úžasný peeling na pokožku, už asi viete. Ale aj vaša pokožka hlavy potrebuje z času na čas malé vydrhnutie, aby sme odstránili odumreté bunky alebo póry zviazané so zvyškami telesného tuku a stylingových produktov. Predovšetkým, ak rady používate suchý šampón, peeling vlasovej pokožky je veľmi dôležitý!

Takto na to:

Zmiešajte v miske trochu šampóna veľkosti lieskového orieška s polievkovou lyžicou bežného kryštálového cukru. Navlhčite vlasy a naneste naň pripravenú zmes. Poriadne premasírujte pokožku hlavy. Kryštály cukru sa čoskoro rozpustia. Nebojte sa, cukor nezanecháva žiadne zvyšky, vaše vlasy sa nezlepia. Avšak príliš často by ste si svoju pokožku hlavy nemali peelingovať, inak vyvediete svoju prirodzenú pH hodnotu z rovnováhy. Stačí, keď cukor do vlasov vmasírujete pri každom piatom umývaní.

Po troch týždňoch

Výsledok, ktorý ohromí, sa dostaví po troch týždňoch. Vlasy dostanú viac objemu, cukrový peeling skutočne odstráni všetky zvyšky a vlasy prepláchne. Po kúre sa budú lesknúť, budú mäkšie a vzdušnejšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #objem #peeling #lesk #suchý šampón #kryštálový cukor #vlasová pokožka

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...