Müllerová, Kmotríková či Rakovská - ako zvládajú módu mimo kamier?

Keď zasadnú do moderátorského kresla, alebo sa postavia pred televízne kamery, zväčša vyzerajú tip top. Ako však slovenské moderátorky zvládajú módu mimo televízneho štúdia - v momentoch, keď vyrážajú na všemožné spoločenské udalosti?

23.03.2017 07:00
debata

Podľa správ amerického bulváru sa Pitt začal stretávať už aj s adoptívnymi synmi Maddoxom a Paxom. Práve incident v lietadle, v rámci ktorého mal herec kričať na svojho adoptívneho syna pod vplyvom alkoholu, vraj odštartoval celý proces odlúčenia slávnej hollywoodskej dvojice.

Keď zasadnú do moderátorského kresla, alebo sa postavia pred televízne kamery, zväčša vyzerajú tip top. Ako však slovenské moderátorky zvládajú módu mimo televízneho štúdia – v momentoch, keď vyrážajú na všemožné spoločenské udalosti?

Dobrá správa znie, že väčšinou veľmi dobre. Súčasťou garderóby mladších aj starších ročníkov sú ležérne kúsky, nechýba v nich však dotyk originality, niekedy zase jasnej ženskej elegancie a vkusného kombinovania. Príjemným zistením je, že aj medzi moderátorskými tvárami existujú rozdiely a pohľad na módu nie je u nich uniformný. Každá z nich sa cíti dobre v niečom inom a snaží sa ísť za tým. My sme vybrali päť príkladov, ktoré určite stoja za pozretie.

Adriana Kmotríková

Jojkárska tvár z televízneho spravodajstva vždy patrila medzi elegantné dámy. Jej voľba väčšinou smeruje k elegantným, hoci občas usadlejším kúskom. Na nedávnom zážitkovom večere bratislavského hotela sa objavila v tmavomodrých puzdrových šatách bez rukávov, ktoré doplnili vysoké kožené čižmy na podpätku. Príjemným osviežením bola kabelka na retiazkovom remienku so vzorom pytónej kože v oranžovo-hnedej verzii. Doplnila ju luxusná hodvábna šatka.

Moderátorka Adriana Kmotríková (vľavo) prišla s...

Soňa Müllerová

Pravidelne patrí medzi najlepšie oblečené dámy akcií a nechybovala ani na nedávnom uvedení luxusnej kozmetiky. Voľba plisovanej sukne v slonovinovom odtieni, ktorú doplnila kožená bunda, vytvorili vyvážený kontrast nežného a drsného. Müllerová doplnila celý výzor efektnou oranžovou kabelkou do ruky a dramatickejším tónom rúžu na perách.

Moderátorka Soňa Müllerová.

Barbora Rakovská

Plavovláska Rakovská prekročila tridsiatku a tak sa jej šatník trochu viac poženštil. Na nedávnom podujatí a objavila s kamarátko a večernú príležitosť „vykryla“ voľbou tmavozelených puzdrových šiat so stojačikovým golierikom. Doplnil ich kabát s dekoratívnym volánovým lemom a ako netradičný farebný prvok použila Rakovská lodičky s výrazným lososovým prúžkom.

Na akciu sa prišla pozrieť aj moderátorka...

Diana Hágerová

Mladistvé, uvoľnené, priam rebelské – tak možno charakterizovať oblečenie Diany Hágerovej, ktoré si vybrala na premiéru filmu Päťdesiat odtieňov temnoty. Kombinácia elastických džínsov vo farbe vojenskej zelenej, ktoré doplnili čižmy nad kolená a jednoduchý čierny top fungovala. Pridaná prúžkovaná košeľa na pánsky spôsob tiež. Jedinú vec, ktorú si mohla odpustiť, bol kovový zlatý opasok v nohaviciach.

Moderátorka Diana Hágerová prišla na milostný...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kamera #móda #Soňa Müllerová #Adriana Kmotríková #moderátorka #Barbora Rakovská #štýl #Diana Hágerová

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...