Ešte stále je čas vychutnať si čaj! A tieto prospejú kráse

Čistá pleť, lesklé vlasy a pevné nechty - fajn trojlístok, čo poviete?

16.03.2017 17:00
22-biely caj Foto:
Biely čaj je tou správnou voľbou pre krásu.
debata

Biely čaj

Je označovaný za „čajový zázrak“ pochádzajúci z Číny. Obľúbite si ho pre jeho jemnú chuť. A prečo prospeje vašej kráse? Je zvlášť bohatý na antioxidanty, ktoré bojujú proti škodlivým voľným radikálom. Preto sa vyznačuje omladzujúcimi účinkami, zároveň čistí obličky, čím sa telo rýchlejšie zbavuje toxínov. A to všetko sa podpíše pod čistotu a jas kože.

Šípkový čaj

Je bohatý na stopové prvky ako železo, fosfor, draslík, horčík, vápnik či zinok. Celý tento „súbor“ látok je potrebný pre krásu kože, ale tiež vlasov a nechtov. O vitamíne C ani nehovoriac a práve na ten je šípkový čaj zvlášť bohatý. Nápoj je navyše nápomocný pri ochoreniach pečene a žlčníka, ktoré sa podpisujú aj pod problémy s pleťou.

Žihľavový čaj

Čaj sa vyznačuje mnohými zdravotnými účinkami, niektoré z nich sú úzko späté aj s krásou. Napríklad pomáha obličkám, aby lepšie plnili svoju funkciu. Tým pádom tela zbavujú škodlivých látok, pleť sa čistí. Ale tento čaj navyše pomáha pri zápalových procesoch v tele, ktoré sa môžu prejaviť aj na pokožke tváre. Okrem toho je čaj bohatý na množstvo stopových prvkov, ktoré sa podpisujú pod peknú pleť, vlasy aj nechty. Pozor! Čaj nemožno piť dlhodobo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #čaj #biely čaj #šípkový čaj

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...