Výber bielizne je hotová veda, základom je pocit komfortu

Nevidieť ju, a predsa je jednou z najdôležitejších súčastí dámskeho šatníka. Spodná bielizeň je nástrojom na zvádzanie, ale tiež prostriedkom na to, aby ste sa cítili počas dňa príjemne, s istotou a tak trošičku sexy.

09.03.2017 11:00
spodná bielizeň - trend - výber - ako na to Foto:
Nežná biela farba patrí medzi najväčšie hity aktuálnej sezóny - model na snímke M & Co.
debata

Vzhľadom na fakt, že aj dámske intímne oblečenie je súčasťou módneho priemyslu, dokonca jednej z jeho najziskovejších súčastí, neobchádzajú ho striedania trendov či nové modely a riešenia.

Nežná biela farba patrí medzi najväčšie hity...
Mnoho žien si obľúbilo aj zoštíhľovaciu dámsku...
+3Kvetinové vzory oslovia najmä mladšiu...

Na druhej strane však platí, že žena siaha predovšetkým po takej podprsenke alebo nohavičkách, v ktorých sa cíti dobre a ktoré u nej fungujú. Naťahovať si za každú cenu nohavičky s vysokým pásom alebo, naopak, nosiť podprsenku bez ramienok nie je rozumné, ak na to nemáte správne proporcie.

Aj nedávny americký prieskum ukázal, že ženy už dávno nepodliehajú pri výbere bielizne mužským predstavám a snahe uspokojiť svojich partnerov nejakým extra vyzývavým kusom intímnej garderóby.

„Sedem žien z desiatich si kupuje bielizeň len na základe vlastného vkusu. Siahajú po tom, čo sa im páči a v čom sa cítia pohodlne,“ uviedol pre médiá Marshal Cohen, zástupca organizátora prieskumu – spoločnosti NPD Group.

Takýto výsledok určite nie je prekvapujúci. Hoci pekná podprsenka či spodný diel môžu potešiť aj oko partnera, výber bielizne by mal vždy prebiehať v prvom rade so zreteľom na to, čo je telu príjemné a zároveň osožné. Atribút sexepílu nasleduje ako ďalší v poradí a potom sa môžete spoločne s nami pozrieť aj na trendy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #výber #trend #spodná bielizeň #komfort #ženský magazín MiA

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...