Dámy v rokoch na červených kobercoch! Pozor, žiadne nudné babičky

Goldie Hawn či Catherine Deneuve už prekročili sedemdesiatku, ale pred fotografmi dokážu zaujať stále. Ako to robia? A čo ďalšie slávne herečky po sedemdesiatke?

06.03.2017 17:00
debata

Na nedávnej premiére seriálu Feud na červenom koberci zažiarila 70-ročná Susan Sarandon. Tá pravidelne pred fotografmi dokazuje, že ani sedemdesiatka neznamená „stopku“ pre ženu, ak sa chce cítiť sexi. Svieža tvár a super telo jej dovoĺujú stále ešte čo-to poodhaliť. Tento raz to bol jej dekolt, ktorý skrývať rozhodne nemusí.

Susan Sarandon na premiére seriálu Feud v Los... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Susan sarandon Susan Sarandon na premiére seriálu Feud v Los Angeles.

Len o rok staršia než Susan Sarandon je Goldie Hawn. Jej kreácie na červený koberec sa raz padoria viac, inokedy nemej. Ale nuda pri pohľade na mamu Kate Hudsonovej určite nehrozí. Počas galavečera nadácie „Love In For Kids“, ktorú založila a podporuje, si trúfla na ružovo-fialovú kombináciu.

Goldie Hawn na charitatívnej akcii... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
APTOPIX Goldie's Love In For Kids Goldie Hawn na charitatívnej akcii "Love In For Kids" v Beverly Hills.

Bezpochyby jedna z najkrajších Európaniek prekročila sedemdesiatku pred troma rokmi. Catherine Deneuve však na módu nezanevrela a dokáže poľahky schovať do vrecka oveľa mladšie kolegyne. Na prehliadku módneho domu Saint Laurent v Paríži zvolila tigrované vzory. Ako babička v rokoch rozhodne nevyzerala.

Catherine Deneuve na prehliadne módneho domu... Foto: SITA/AP, Zacharie Scheurer
Catherine Deneuve Catherine Deneuve na prehliadne módneho domu Saint Laurent.

Rovnako stará ako slávna Francúzska je aj Američanka Blythe Danner, matka oscarovej Gwyneth Paltrow. Diváci ju poznajú najmä z komédie Foter je lotor a jej pokračovaní, kde si zahrala manželku Roberta De Nira. Ak sa postaví pred fotografov spolu s dcérou, je jasné, po kom slávna Gwyneth zdedila krásu aj šarm.

Herečka Gwyneth Paltrow a jej mama Blythe Danner. Foto: SITA/AP, John Salangsang
Herečka Gwyneth Paltrow a jej mama Blythe Danner prišli na podujatie spoločne. Herečka Gwyneth Paltrow a jej mama Blythe Danner.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #červený koberec #Catherine Deneuve #Goldie Hawn

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...