Krása, ktorá vyráža dych: 9 najlepších líčení hviezd z Oscarov 2017

Oscarový galavečer je večerom krásy a štýlu. Zadarmo to, samozrejme, nie je. Ale mnohé hviezdy dokážu vyraziť dych.

27.02.2017 14:49
debata (2)

Na červenom koberci aj tento rok defilovali dámy v róbach od výmyslu sveta a upravené dokonale. My sme vybrali 9 z nich, o ktorých si myslíme, že patrili medzi najkrajšie ženy večera. Nech sa páči, pozrite si ich s nami.

Emma Stone

Ocenená Emma Stone vzdávala hold starej ére... Foto: Reuters, MIKE BLAKE
Najkrajšie tváre Oscarov - najlepšie líčenie - Oscar 2017 - Emma Stone Ocenená Emma Stone vzdávala hold starej ére Hollywoodu šatami, úpravou účesu aj líčením. Na očiach sa ligotal zlatý očný tieň s trblietavými čiastočkami, pery jej vizážista nalíčil v šarlátovej červenej.

Scarlett Johansson

Herečka Scarlett Johansson má bezchybnú pleť a... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Najkrajšie tváre Oscarov - najlepšie líčenie - Oscar 2017 - Scarlett Johansson Herečka Scarlett Johansson má bezchybnú pleť a aj preto sa vizážisti príliš nehrajú s farbami na jej tvári. Ako vidíte, pery pôsobia veľmi prirodzene - sú nalíčené v telovom ružovom tóne. Vizážista sa však zameral na oči. Pohľad rozjasnil trblietavým zlatistým tieňom vo vnútornom kútiku očí, nechýba dotyk ružovej a zlatistej.

Brie Larson

Minuloročná víťazka Brie Larson si obliekla... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Najkrajšie tváre Oscarov - najlepšie líčenie - Oscar 2017 - Brie Larson Minuloročná víťazka Brie Larson si obliekla dramatickú róbu s architekturálnymi volánmi, ktoré odkazovali na éru zlatého veku Hollywoodu. Tam smerovala aj vizáž, ktorej dominantou sa stal výrazný karmínový rúž. Oči vylepšili zahustené a predĺžené riasy, ktorých objem sa zväčšoval smerom von. Na viečkach nechýba jemný metalický tón na rozjasnenie pohľadu.

Michelle Williams

Herečka Michelle Williams sa už pravidelne... Foto: Reuters, Richard Shotwell
Najkrajšie tváre Oscarov - najlepšie líčenie - Oscar 2017 - Michelle Williams Herečka Michelle Williams sa už pravidelne objavuje v rebríčkoch najlepšie oblečených žien rozličných podujatí. Tentoraz jej tvár zdobil veľmi jemný a nežný rúž, ktorý však dokonale kontúroval pery a tiež telové tóny na viečkach. Williamsovej zvýraznili pohľad umelé mihalnice.

Charlize Theron

Herečka Charlize Theron patrí medzi najkrajšie... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Najkrajšie tváre Oscarov - najlepšie líčenie - Oscar 2017 - Charlize Theron Herečka Charlize Theron patrí medzi najkrajšie ženy Hollywoodu. Jej úspech tkvie najmä v dokonalej pokožke. Vidieť, že už si trošku vypomáha možnosťami modernej medicíny. Pery má nalíčené v ružovkastom tóne, dokonale vytvarované obočie a k nemu zvýraznené riasy .

Kirsten Dunst

Herečka Kirsten Dunst volila róbu v duchu... Foto: Reuters, MIKE BLAKE
Najkrajšie tváre Oscarov - najlepšie líčenie - Oscar 2017 - Kirsten Dunst Herečka Kirsten Dunst volila róbu v duchu 50-tych rokov a podobné bolo aj líčenie - bezchybné a výraznejšie než u iných dám. Išlo o kombináciu tmavej očnej linky a dymového tónu na viečkach, ktorý doplnili svetlé tóny vo vnútornom kútiku očí. Na perách sa objavil výraznejší červený rúž - samozrejme, v matnom prevedení.

Isabelle Huppert

Herečka Isabelle Huppert má 63 rokov, ale na... Foto: Reuters, MIKE BLAKE
Najkrajšie tváre Oscarov - najlepšie líčenie - Oscar 2017 - Isabelle Huppert Herečka Isabelle Huppert má 63 rokov, ale na Oscaroch patrila medzi najpôvabnejšie dámy. Jej recept? Určite jej pomáha nejaká špeciálna starostlivosť, ale v prípade líčenia je to najmä výraznejší rúž s karmínovým podtónom, ktorý pekne kooperuje s farbou vlasov. Tie dolaďuje aj upravené a zafarbené obočie. Pleť je jednoliata a žiarivá, ale pritom nepôsobí prehnane a príliš nalíčene, skôr prirodzene. Na očiach sú použité medené a hnedé tóny, maskara nechýba, ale riasy nie sú zahusťované.

Felicity Jones

Britská herečka Felicity Jones vyzerala ako... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Najkrajšie tváre Oscarov - najlepšie líčenie - Oscar 2017 - Felicity Jones Britská herečka Felicity Jones vyzerala ako dokonalá bábika. Jej pleť je bezchybná, svetlého tónu a maľuje sa na ňu ako na obraz. Pritom však toho veľa nepotrebuje. Dominantou jej looku bola práve prirodzenosť. Ani tá však nie je bez práce. Vizážista zvýraznil plné pery a riasy sú znásobené umelými trsmi.

Alicia Vikander

Švédska herečka Alicia Vikander opäť stavala na... Foto: Reuters, MIKE BLAKE
Najkrajšie tváre Oscarov - najlepšie líčenie - Oscar 2017 - Alicia Vikander Švédska herečka Alicia Vikander opäť stavala na prirodzenosti, no aj tento rok si nechala tón pokožky vylepšiť samoopaľovacím krémom. Na perách je levanduľový rúž, pričom pokožka vyzerá jednotne a takmer akoby bola nahá.
Herečka Emma Stone v kreácii Givenchy Haute...
Herečka Leslie Mann si vzala na seba róbu Zac...
+75Hudobník Pharrell Williams a Mimi Valdes.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #líčenie #Scarlett Johansson #Oscar #Emma Stone #Felicity Jones #Oscar 2017

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...