Hľadáte si účes na novú sezónu? Týchto 5 inšpirácií vás nesklame

Týždeň módy v New Yorku sa síce nedávno skončil, ale modelky na ňom predviedli najnovšie trendy líčenia či účesov. Niektoré naozaj stáli za to.

23.02.2017 13:00
debata

Vizáže z jednotlivých prehliadok sú pravidelne inšpiráciou pre kadernícke salóny a značky, ktoré sa špecializujú na účesovú prognostiku. Jedno je jasné – rok 2017 sa nesie v znamení ležérnosti a uvoľnenosti. Žiadne prísne okraje či strihy, všetko je akosi nedbalo neukončené, mnohé modelky vyzerajú akoby si len vlasy umyli a nechali voľne vyschnúť. Ak sa chcete inšpirovať, nech sa páči – vybrali sme päť účesov, ktoré vás možno zaujmú.

Calvin Klein

Modelka na prehliadke Calvin Klein: Nová... Foto: Reuters, ANDREW KELLY
účesy z týždňa módy v New Yorku Modelka na prehliadke Calvin Klein: Nová kolekcia vychádzala z vplyvov americkej kultúry a estetiky. U modeliek sa prejavila napríklad aj plážovými vlnami - vlasmi, ktoré akoby voľne uschli na slnku a definovala ich soľ v morskej vode, ale aj slnečné svetlo, ktoré vytiahlo ich svetlejšie tóny. Na modelke účes funguje ukážkovo.

Tory Burch

Modelka na prehliadke značky Tory Burch:... Foto: SITA/AP, Richard Drew
účesy z týždňa módy v New Yorku Modelka na prehliadke značky Tory Burch: Elegancia s akýmsi folklórnym dotykom - taký je účesový trend z prehliadky Tory Burchovej. Stavia na vlasoch rozdelených na cestičku a zopnutých do nízkeho vrkoča, umiestneného tesne nad líniou šije. Ten je zdobený výraznými stuhami či zamatovými mašľami.

Alexander Wang

Modelka na prehliadke Alexander Wang:... Foto: Reuters, ANDREW KELLY
účesy z týždňa módy v New Yorku Modelka na prehliadke Alexander Wang: Prehliadka Wanga vždy prinesú nejaký originálnejší pohľad na ženský vzhľad a podobu. Tentoraz to boli aj krátke účesy modeliek, ktoré sú dokonalo prestrihané a vyformované s dôrazom na ofinu a jej líniu v tvári. Vlasom nechýba objem, ktorý dodáva objemový sprej, zároveň sú neposlušne rozstrapatené a fixované lakom.

Michael Kors

Modelka na prehliadke značky Michael Kors:... Foto: Reuters, ANDREW KELLY
účesy z týždňa módy v New Yorku Modelka na prehliadke značky Michael Kors: Stredová cestička vytvára veľmi súmerný dojem tohto účesu, ktorý charakterituje ležérnosť jemných vĺn zafixovaných za uchom. Vlasy sú fixované fixačným krémom s leskom a ľahkým lakom, ktorý im zároveň umožňuje "dýchať".

Victoria Beckham

Modelka na prehliadke kolekcie Victoria... Foto: Seth Wenig
účesy z týždňa módy v New Yorku Modelka na prehliadke kolekcie Victoria Beckham: Účes je jednoduchý, s cestičkou, ktorá však nie je presne stredová, ale umiestnená mierne do strany. Vlasy sú len veľmi jemne zvlnené a splývajú okolo hlavy, zachytené sú nedbalo za ušami. Definuje ich sprej na objem a jemná textúra prameňov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #New York #účes #trend #Alexander Wang #Calvin Klein #Tory Burch

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...