Len krôčik od päťdesiatky a ako žiaria! Lucy Liu či Gillian Anderson

Spája ich rok narodenia 1968. Krásna agentka Dana Scully, jeden z Charlieho anjelov či predstaviteľka princeznej Diany. Pozrite sa na ich tváre zlbízka.

21.02.2017 17:00
debata (1)

Pri herečke Gillian Anderson rozhodne platí, že starne do krásy. Blond farba vlasov opticky zjemnila jej tvár a vrásky takmer nevidieť. Na červených kobercoch pôsobí prirodzene a jej úsmev dokáže rozžiariť celú tvár. Zväčša jemné líčenie a rúž v odtieni ružovej jej pred fotografmi vždy odčarujú pár rokov.

Herečka Gillian  Anderson na aktuálnej fotografii. Foto: SITA/AP, Michael Sohn
Gillian Anderson Herečka Gillian Anderson na aktuálnej fotografii.

Na podobné bledé tóny v líčení zväčša vsádza aj rodená Angličanka, Naomi Watts. Na jej fotogenickej tvári sú takisto jemné vrásky, najmä v okolí očí viditeľné, z krásy jej však neuberajú. Watts sa teší z prirodzeného strarnutia a s prírodou nebojuje zubami-nechtami. Blond hriva jej robí takisto skvelú službu pri „odčarovávaní“ rokov. Hviezda sa tak päťdesiatky báť nemusí.

Herečka  Naomi Watts. Foto: SITA/AP, Joel Ryan
naomi Watts Herečka Naomi Watts.

Z celkom inéhú súdka je krása americkej herečky Lucy Liu. Tmavé vlasy a veľmi jemná, bledá pokožka vytvárajú nádherný kontrast. Na prahu päťdesiatky pôsobí extrémne mladistvo, pritom na tvár pokojne používa aj tmavšie odtiene rúžu. Na jej pokožke nie sú viditeľné takmer žiadne vrásky, za čo bezpochyby vďačí aj exotickému pôvodu.

Herečka Lucy Liu. Foto: SITA/AP, Jason Decrow
Lucy Liu Herečka Lucy Liu.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Naomi Watts #Gillian Anderson #päťdesiatka #Lucy Liu

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...