Prirodzenosť kraľuje tvári! 7 krásnych hviezd je dokonalým príkladom

V jednoduchosti a prirodzenosti sa skrýva najväčšia krása. Potvrdili to už mnohé známe dámy a ceny BAFTA neboli výnimkou.

14.02.2017 09:00
debata

Práve vyhlásenie ocenených na slávnostnom ceremoniáli venovanom britskej kinematogarfii bolo aj priestorom pre krásne dámy. A tie okrem šiat predviedli aj šperky či ukážkovú vizáž. Zaujímavosťou je, že ukážková znamená tiež jednoduchá. Nahé líčenie je stále v kurze a vzhľadom na dokonalú pleť hollywoodsky hviezd sa mnohé z nich nezľaknú veľmi jemného líčenia, ktoré nemusí skrývať nedostatky. Sedem najkrajších dám si pozrite s nami.

Emma Stone

Ocenená Emma Stone predviedla dokonalé líčenie,... Foto: Reuters, TOBY MELVILLE
7 najkrajších lookov z BAFTA - prirodzenosť - Emma Stone Ocenená Emma Stone predviedla dokonalé líčenie, ktoré krásne kooperovalo s jej honosnými šatami. Hoci na prvý pohľad vyzerá takmer nedotknuto, je jasné, že vizážista sa s jej tvárou vyhral. Trblietavé strieborné tiene sa objavujú na viečkach aj spodnej vnútornej línii oka, pričom ich efektne dopĺňa rozjasňujúca báza a jemné zdravíčko. Pery sú ružové a šťavnaté.

Vojvodkyňa Catherine

Hoci vojvodkyňu Catherine v minulosti... Foto: Reuters, POOL
7 najkrajších lookov z BAFTA - prirodzenosť - vojvodkyňa Kate Hoci vojvodkyňu Catherine v minulosti kritizovali pre silné očný mejkap, tentoraz sa jej stávka na výraznejší odtieň vyplatila. Pokožka vyzerá veľmi sviežo, rumenec do líc prináša použité zdravíčko. Pery pôsobia veľmi prirodzene, je zdôraznený ich prirodzený tvar a vylepšené sú leskom.

Michelle Williams

Herečka Michelle Williams je povestná tým, že... Foto: Reuters, Joel Ryan
7 najkrajších lookov z BAFTA - prirodzenosť - Michelle Williams Herečka Michelle Williams je povestná tým, že svoju tvár v súkromí takmer nelíči. Neprehnal to ani jej vizážista pred cenami BAFTA. Dominantou je nahý look, pričom výraznejšie sú len mihalnice, evidentne zahustené umelými trsmi rias. Na perách je použitý rúž, ale jeho odtieň je priam telový, s jemným leskom, nechýba o odtieň svetlejšia kontúrka, ktorá pery opticky zväčší. Herečka si nechába záležať aj na forme a farbe obočia.

Nicole Kidman

Zdá sa priam neuveriteľné, že herečka Nicole... Foto: Reuters, TOBY MELVILLE
7 najkrajších lookov z BAFTA - prirodzenosť - Nicole Kidman Zdá sa priam neuveriteľné, že herečka Nicole Kidman bude mať čochvíľa päťdesiat. Jej prirodzený mejkap by svedčal aj tvári príťažlivej osemnástky. Herečka si nechala zvýrazniť len riasy, pekne vytvarované a zahustené je obočie. Pery vyzerajú takmer bezfarebne, ale nechýba na nich telová báza. Svetlá pokožka, ktorú si herečka vždy chránila pred slnkom, je len zľahka pobozkaná rúžovou farbou lícenky.

Emily Blunt

Herečka Emily Blunt je kráľovnou prirodzeného... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
7 najkrajších lookov z BAFTA - prirodzenosť - Emily Blunt Herečka Emily Blunt je kráľovnou prirodzeného vzhľadu. K šatám Alexander McQueen si nechala nalíčiť výraznejšiu vrchnú očnú linku, pričom zvyšok líčenia bol takmer nepoznaný. Efekt však dotvorilo ešte použitie koralového rúžu na perách, pleť bola jednoliata a jemne rozjasnená. Na líčkach použitý len jemný dotyk ružovej lícenky.

Daisy Ridley

Herečka Daisy Ridley z novodobých Hviezdnych... Foto: Reuters, PETER NICHOLLS
7 najkrajších lookov z BAFTA - prirodzenosť - Daisy Ridley Herečka Daisy Ridley z novodobých Hviezdnych vojen síce patrila medzi výraznejšie nalíčené dámy, ale výsledný efekt bol veľmi prirozdený. Na pery použil vizážista sýtejší odtieň ružovej, oči sú kombináciou hnedej a zlatistej farby.

Felicity Jones

Dokonalá nežnosť a mladistvý šarm sa spájajú na... Foto: Reuters, TOBY MELVILLE
7 najkrajších lookov z BAFTA - prirodzenosť - Felicity Jones Dokonalá nežnosť a mladistvý šarm sa spájajú na tvári herečky Felicity Jonesovej. Kým jej pery vyzerajú takmer nedotknuto, práca je zjavná na nich aj na úprave očí. Celkový efekt však pôsobí veľmi prirodzene. Akoby sa Jones ani neobťažovala primaľovať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #líčenie #vzhľad #pleť #BAFTA

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...