Zdajú sa vám póry obrovské? Zaručene robíte tieto chyby

Toľko snahy vložíte do toho, aby ste zakryli svoje póry - a tie sú napriek tomu viditeľné. Sú opticky väčšie práve pre chyby, ktorých sa pri líčení dopúšťate.

15.02.2017 13:00
ružové zlato - líčenie Foto:
... zväčšené póry už nemusíte považovať za svoj najväčší problém.
debata

Ak ste sa v prvých riadkoch tohto článku našli, je vysoko pravdepodobné, že produkty na líčenie používate jednoducho nesprávne. Takto pri líčení zmenšíte svoje póry:

Pore Minimizer

V prípade, že bojujete so zväčšenými pórmi, určite ste už investovali do produktov, ktoré ich minimalizujú. Je však možné, že ich používate nesprávne. Namiesto „krémovania“ by ste ich mali aplikovať jemnými ťahmi.

Základ pod očné tiene

Správne, je určený na jemné linky okolo očí, ale prekvapujúco ho možno použiť aj ako alternatívu na vyplnenie pórov, čím ich opticky zmenšíme. Tento krok je dobrou voľbou v prípade, ak chcete dosiahnuť zmenšenie – použite produkt na najviac postihnuté časti (nos, brada, čelo). Pozor: Aby ste póry neupchali, na záver dňa treba použiť kvalitný odličovač.

Labutienka vs. štetec

Keď sú zväčšené póry vaším najväčším problémom, skúste vymeniť labutienku za hustý štetec. Tekutý podklad nanášajte na pleť krúživými pohybmi. Má ľahko zahladzujúci účinok – čo okamžite spôsobí zmenšenie.

Púder s hubkou

Na záver použite ultraľahký a priesvitný minerálny púder. Štetec teraz vymeňte za hubku, naneste púder jemne do pokožky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #make-up #štetec #odlíčenie #minerálny púder #zväčšené póry #labutienka

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...