Kabát v zľave za menej ako polovicu? Týchto 10 inšpirácií vynosíte aj o rok

Kúpiť si kabát je niekedy poriadnym zásahom do vášho mesačného rozpočtu. Ale prečo nespojiť príjemné s užitočným.

19.01.2017 09:00
debata
V čase výpredajov sa naozaj oplatí kupovať... Foto: archív značky
zľavy - kabát - zima - výpredaj V čase výpredajov sa naozaj oplatí kupovať kúsky, ktoré sú často veľkou investíciou v rodinnom rozpočte. Napríklad kabát zlacnený z 399 eur na polovicu - z dielne Pietro Filipi.

Obdobie zliav praje tým, ktorí sa neboja hľadať modely s nadčasovým potenciálom a zadovážia si kúsky, ktoré dokážu nosiť aj v nasledujúcej sezóne. Vyplatí sa to predovšetkým pri takých nákladných kusoch šatníka ako je zimný kabát, kožená bunda, čižmy či napríklad kašmírový sveter.

Zľavové obdobie zasiahlo väčšinu známych značiek a nevyhýba sa ani firmám, ktorých ceny sa začínajú pri stovkách eur a predávajú ich rozlične online portály s luxusným tovarom. Je len na vás, vašej peňaženke a štýle, pre ktorý sa rozhodnete.

Vyberať môžete určite vojenský štýl, pretože jeho trvácnosť je naozaj výrazná. Podobné platí aj o károvaných modeloch – či už ide o variáciu na 60-te, alebo 70-te roky, alebo nádych pracovnej garderóby s výraznejšími plecami rokov 80-tych. A nezabúdajte ani na výraznejšie farebné plochy v tónoch pastelových či žiarivých.

zväčšiť Kárované modely nebudú nikdy mimo. Podobné... Foto: archív značiek
zľavy - kabát - zima - výpredaj Kárované modely nebudú nikdy mimo. Podobné platí aj pri kabátoch so vzorom - pravidelne sa vracajú na pulty obchodov - akurát v iných farebných variáciách či strihoch.
zväčšiť Vyberte si štýlový kabát v trendoch, ktoré... Foto: archív značiek
zľavy - kabát - zima - výpredaj Vyberte si štýlový kabát v trendoch, ktoré prežijú aj túto zimu - vojenský štýl či jasné farby zabodujú aj o rok.
zväčšiť Kárované modely nebudú nikdy mimo. Podobné... Foto: archív značiek
zľavy - kabát - zima - výpredaj Kárované modely nebudú nikdy mimo. Podobné platí aj pri kabátoch so zvieracím vzorom - pravidelne sa vracajú na pulty obchodov - akurát v iných farebných variáciach či strihoch.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nákup #zľava #kabát #model #nadčasové #výhodne

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...