Šesťdesiatročná Jerry Hall: Krása je taká pominuteľná

Obdivovaná hviezda berie starnutie ako súčasť života. V každom období sa dá nájsť krása, hovorí.

16.01.2017 09:00
jerry hall Foto: ,
Modelka Jerry Hall.
debata

V rozhovore sa modelka Jerry Hall (60) vyjadrila napríklad aj na tému zaužívaných klišé – modelky milujú rockové hviezdy a rockeri milujú modelky. Sedí to?

„Ženy milujú rockerov, pretože ich vnímajú ako poetov. Poézia v ich skladbách zasahuje ženy do srdca. A rockové hviezdy nechcú nič iné, než milovať všetky krásne ženy a mať s nimi deti. Nie je to klišé, je to jednoducho fakt,“ opísala pre nemecký magazín Brigitte. Jerry Hall má s Mickom Jaggerom štyri deti.

Krásna blondínka bola roky považovaná za sexsymbol. A hoci mnohé krásne ženy sa nedokážu zmieriť s pribúdajúcimi vráskami, ona v tom problém nevidí. Ako už niekoľkokrát, aj teraz opísala, prečo by nikdy nesiahla po botoxovom omladení.

„Botox je jed. A je mi ľúto hollywoodskych hviezd, ktoré si ho nechávajú aplikovať. Vyzerajú potom tak hlúpo.“

Ona sama má šesťdesiat. Ako sa vysporiadala s vekom? „Ľudia sú posadnutí mladosťou, žijeme v kultúre, podľa ktorej je nevyhnutné vyzerať mlado. Ale život sám sa rozohrá na niekoľkých javiskách a na každom z nich môžeme objaviť krásu,“ povedala pre Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Na otázku, prečo sú modelky také známe a obdivované, odpovedala: „Ak sa pozrieme do ďalekej minulosti, krása bola vždy oslavovaná, asi aj preto, že je taká krehká a pominuteľná. Stratí sa tak rýchlo, že by sme ju mali oslavovať, kým trvá.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #starnutie #krása #modelka #sexsymbol #botox #vrásky #Jerry Hall

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...