Odborníčka na slovenskú krásu: Ženy musia v sebe objaviť gráciu

Jemnosť a grácia, elegancia a neha - to všetko by v sebe mala mať krásna žena. Tvrdí to aspoň odborníčka na krásu - riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková.

12.01.2017 07:00
debata
Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková... Foto: Monarch
Karolína Chomisteková Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková v šatách od Fera Mikloška.

Pôvabná brunetka a tiež niekdajšia víťazka tejto súťaže sa objavila počas uplynulého víkendu na Plese v opere. Práve tam ju vraj nadchlo, ako domáce dámy zvládli výzvu spoločenského večera a stavili skôr na eleganciu a jemnosť než prvoplánovosť. „Milujem ženy, ktoré sú dámy. Žena si gráciu nekúpi, musí ju v sebe mať a uvedomiť si ju. Keď som sa pozerala na všetky róby plesového večera, dámy sú veľmi krásne,“ skonštatovala Chomisteková.

„Žena je pre mňa sama osebe krásna už len tým, že je žena a nepotrebuje nejako extrémne poukazovať na určité prvky svojho tela. Som rada, že slovenské ženy si to uvedomujú a vsadzájú na nádherné detaily. Neviem sa vynadívať,“ pokračovala mladá dáma, ktorá sa sama objavila v opere v bálovej róbe s nadýchanou sukňou od Fera Mikloška.

Druhú januárovú sobotu prežila Chomisteková tiež v očakávaní, koľko nových dievčat ešte pribudne do ďalšieho ročníka súťaže, ktorej šéfuje. Dievčatá totiž môžu posielať prihlášky do nedele 15. januára. „Teším sa, hoci musím povedať, že každý rok je to iné,“ vyhlásila Chomisteková.

„Nedá sa povedať čím, ale teším sa, že nové dievčatá vnímajú predošlé víťazky, vnímajú, akú šancu im súťaž môže dať, zmeniť im život. Aká je to pre nich príležitosť. Vezmime si Petru Denkovú, víťazku titulu najkrajšej Európanky z roku 2015, Kristína Činčurová v top dvadsať svetového finále minulého roka. Také úspechy pritiahnu pozornosť,“ komentovala Chomisteková. „Pre dievčatá je to obrovská výzva, úžasná skúsenosť. A som veľmi rada, že Slovenky sa neboja, že sú odvážne. Lebo im to môže veľmi veľa dať,“ uzavrela rodáčka z Oravy.

O pár mesiacov sa teda ukáže, či mala pravdu a nový ročník opäť zrodí mimoriadne úspešné reprezentantky domácich pôvabov.

Riaditeľka Plesu v opere Andrea Cocherová v...
Tehotná moderátorka Zlatica Puškárová v šatách...
+51Fotografka Jana Keketi s manželom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #žena #súťaž #Karolína Chomisteková #Miss Slovensko #ples

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....