Nahá krása je v kurze! 5 hviezd a ich líčenie vám to potvrdia

Dokonalé líčenie, ktoré namiesto tučných vrstiev šminiek stavia na prirodzenosti, alebo detailoch. Aj tohtoročné Zlaté glóbusy priniesli niekoľko ukážok štýlovej a príťažlivej krásy.

10.01.2017 07:00
debata

Medzi hviezdami tohtoročného ceremoniálu sa objavilo niekoľko dám, ktorých vzhľad vystavali vizážisti na prirodzenosti. Sú dobrým príkladom toho, ako môže vyzerať aj ten najvýnimočnejší večerný look bez násilných zmien vizáže.

Emma Stone

zväčšiť Herečka Emma Stone síce nepodcenila prípravy na... Foto: Reuters, MIKE BLAKE
Emma Stone Herečka Emma Stone síce nepodcenila prípravy na slávnostný večer a jej vzhľad je výsledkom niekoľkých hodín príprav - výsledok však pôsobí nesmierne prirodzene a nežne aj mladistvo. Líčenie na tvári je vytvorené v ružovkastých tónoch, do vnútorných kútikov oka boli aplikované metalické svetlé tiene a pery pôsobia prirodzene, ale zároveň kolorovane. Ružový tón líčenia kooperuje s ryšavkastým tónom vlasov.

Michelle Williams

zväčšiť Titul o najmenej nalíčenú dámu večera by určite... Foto: Reuters, MIKE BLAKE
Michelle Williams Titul o najmenej nalíčenú dámu večera by určite získala Michelle Williams. Herečka stavila na takmer nahý mejkap, dokonca aj jej mihalnice a viečka pôsobili takmer nedotknuto. Pery sa len jemne lesklo v telovom tóne nežného rúžu.

Jessica Biel

Herečka Jessica Biel patrila do skupiny... Foto: Reuters, MIKE BLAKE
Jessica Biel Herečka Jessica Biel patrila do skupiny herečiek, ktoré vyzerali v detailných záberoch objektívov akoby naozaj nemali na sebe takmer žiadne líčidlá. Samozrejme, zdanie klame. Ale Bielovej orirodzene sfarbené pery a len rozjasňovač, ktorým sa snažil vizážista zakryť tmavšie miesta a kruhy pod očami, pôsobili naozaj minimalisticky.

Monica Bellucci

zväčšiť Talianska herečka Monica Bellucci sa napriek... Foto: Reuters, MIKE BLAKE
Monica Bellucci Talianska herečka Monica Bellucci sa napriek postupujúcemu veku neobáva voliť minimálny mejkap a vystaviť tak na obdiv aj pribúdajúce vrásky či drobné línie mimiky na tvári. Na Zlaté glóbusy si nechala pery natrieť mäsovo ružovou farbou v matnom odtieni a oči orámovala tmavou linkou. Zvyšok však pôsobí veľmi decentne a Bellucci akoby si len vyrazila na prechádzku do mesta.

Sienna Miller

zväčšiť Herečka Sienna Miller volila na slávnostný... Foto: Reuters, MIKE BLAKE
Sienna Miller Herečka Sienna Miller volila na slávnostný ceremoniál výraznejší rúž a oči si nechala dekorovať výraznou čiernou linkou v duchu 60-tych rokov - výsledný dojem však napriek tomu pôsobil veľmi nežne. Dôvodom bolo aj to, že podklad na viečkach bol takmer telový a celkový look v kontraste s bielou kreáciou šiat od Michaela Korsa pôsobil ľahko a sviežo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #líčenie #Zlatý glóbus #nahé líčenie

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....