Ryšavka Amy Adams: Bez čoho sa nezaobíde jej citlivá pokožka?

Krásna ryšavka Amy Adams (42) je momentálne v Hollywoode v kurze.

27.12.2016 17:00
Amy Adams Foto: ,
Herečka Amy Adams sa objavila na premiére v kreácii od Toma Forda.
debata

Aktuálne ju môžeme v našich kinách vidieť hneď v dvoch filmoch: Nočné zvieratá aj Prvý kontakt. Zaujímavá ryšavka má veľmi citlivú pokožku, preto sú jej potreby špecifické. Aké sú jej tipy starostlivosti o krásu?

„Mojím vizážistom bol roky Stephen Sollitto, ktorý ma naučil, aby som z domu nevychádzala bez kvapiek do očí. Mám citlivé oči so sklonom k začervenaniu, čo nevyzerá dobre. Kvapky mi preto robia veľkú službu,“ povedala v rozhovore pre magazín Glamour.

Herečka Amy Adams v kreácii Lanvin. Foto: SITA/AP, Jonathan Short
Herečka Amy Adams v kreácii Lanvin. Herečka Amy Adams v kreácii Lanvin.

Snaží sa najmä o to, aby jej pokožka bola zdravá. Aj preto sa vyhýba priamemu slnku. „Nepoužívam veľa kozmetických prípravov, pretože mám kožu naozaj citlivú. Som veľká vyznávačka krémov s ochranným faktorom, používam značku Neutrogena, ich krém za 10 dolárov je výborný,“ prezradila pre spomínaný magazín.

Čo sa dekoratívnej kozmetiky týka, po ruke má vždy jednu maličkosť. „Na červených kobercoch mám väčšinou na perách rúž. Ale v bežných dňoch skôr používam lesk na pery či balzám, vždy mám nejaký v kabelke.“

A ešte jeden herečkin tip na maškrtenie. „V kabelke vždy nosím mandle. Keď dostanem na niečo chuť, tak si ich dám. Skvelo ma zasýtia a navyše sú chutné.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #slnko #pokožka #Amy Adams #balzam

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...