Adela Banášová: Aj vo vyššom veku môže byť žena krásna

Moderátorka Adela Banášová už niekoľko rokov sprevádza vyhlásením cien za umenie. Tento rok netajila obdiv nad ocenenou - fotografkou a výtvarníčkou Milotou Havránkovou.

03.12.2016 08:00
Moderátorka Adela Banášová v kreácii od Lenky... Foto:
Moderátorka Adela Banášová pri príležitosti vyhlásenia Ceny nadácie Tatra Banky za rok 2016.
debata (5)

Keď dorazila na pódium, Banášovú ohúril jej vzhľad, styling aj šarm, s ktorým prišla. Podľa Banášovej na nej bolo vidieť, že dizajn má v našom živote dôležitú úlohu. „Človek úplne inak pôsobí, najmä výtvarník, výtvarníčka, keď zrazu príde už samotný objekt ako v prípade pani Miloty Havránkovej. Keď sa odrazu zjaví krásna žena,“ komentovala Banášová.

Je podľa moderátorky skvelým príkladom toho, ako možno starnúť do krásy. „Ako ona hovorila, treba si zachovať dušu rebela a zostať autentická. V tom je žena krásna. Možno postupujúcim vekom si mnohé začnú hovoriť: A veď to už nie je pre mňa a na toto som stará. Netvrdím, že majú nosiť minisukne, ale krása v autenticite je aj v inom oblečení. Myslím si, že pani Milota Havránková je v tom vzorom. Aj preto som si povedala, že keď budem veľká, chcem vyzerať ako ona. Lebo aj vo vyššom veku môže byť žena krásna – doslova krásna, charizmatická,“ doplnila ešte Banášová na adresu sympatickej a neprehliadnuteľnej umelkyne, ktorú na galavečere Cena Nadácie Tatra Banky ocenili za výstavu Milota.

Fotografka Milota Havránková na archívnom zábere. Foto: Pravda, Robert Hüttner
Milota Havránkova Fotografka Milota Havránková na archívnom zábere.
5 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #žena #Adela Banášová #štýl #Milota Havránková

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...