Buďte pripravená na párty sezónu! Brokát a zamat sú horúce trendy

A je to tu - začína sa večierková sezóna sa. Aj vás trápi dilema, v akých šatách zažiariť medzi kolegami na pracovnej party alebo ako sa vyparádiť na stužkovú slávnosť? MiA vám poradí a starosti budú razom preč!

29.11.2016 07:00
debata
Šaty s brokátovým dezénom - predáva Phase Eight. Foto: archív značky
párty móda - zima 2016, trend, sezóna, brokát Šaty s brokátovým dezénom - predáva Phase Eight.

Zahrať sa z času na čas na princeznú, vkĺznuť do elegantných šiat, vkusnej kokteilovej kreácie či večerných šiat, ktoré pritiahnu pohľady a predstavia vás inak, ako je na vás okolie zvyknuté. Práve v tom tkvie obľúbenosť všemožných večierkov, party či plesov.

November a december sú navyše časom stužkových slávností. Zaskvieť sa na nich netúžia len študentky, ktoré dostávajú krídla a majú pred sebou posledné mesiace strednej školy. Po rovnakom bažia aj ich mamy, sestry či tety. Skrátka byť hviezdou večera je akýmsi skrytým snom všetkých žien bez rozdielu. Ako sa teda na dané chvíle pripraviť? Prinášame prvé dva trendy, s ktorými môžete pracovať.

Brokátové šaty Hugo Boss - cena 419 eur.
Koktejlové šaty Coast - 170 eur.
+15Brokát tvoril jednu z dominánt kolekcie značky...

Brokát

Honosný materiál s obľubou využíva vo svojich kolekciách aj slovenský dizajnér Fero Mikloško a mnohé slovenské ženy ho s obľubou vyhľadávajú. Niet divu. Brokát vo večernej móde funguje veľmi efektne. Drží dobre tvar a ocenia ho dámy s rozličnými telesnými dispozíciami. Materiál poskytuje priestor na hru vzorov. Večerná móda môže mať podobu nočnej kvetinovej záhrady, pričom trblietavé odlesky zlatej, striebornej či bronzovej dodávajú šatám pompézny dojem.

Brokátové šaty Hugo Boss - cena 419 eur. Foto: archív značky
párty móda - zima 2016, trend, sezóna, brokát Brokátové šaty Hugo Boss - cena 419 eur.

Zamat

Nadvláda tohto luxusne pôsobiaceho materiálu sa prejavila v aktuálnej sezóne naplno vďaka mnohým svetovým menám ako Gucci, Prada alebo Dries van Noten. Nosia sa temné tóny a dramatické odlesky vínovej, fialovej, temnej modrej alebo smaragdovozelenej. Prirodzený lesk látky vytvára luxusný dojem. Tento efekt môžu ešte zdôrazniť použité aplikácie – či už v podobe výšiviek, flitrov alebo farebných kamienkov. Styling však môžete povýšiť aj sama – výraznými doplnkami.

Náš tip: K zamatovým šatám zafunguje masívny náhrdelník.

Zamatové koktejlové šaty na ramienka - predáva... Foto: archív značky
párty móda - zima 2016, trend, sezóna, zamat Zamatové koktejlové šaty na ramienka - predáva Marks & Spencer.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #hit #párty #trend #večierok #zamat #brokát #zima 2016 #ženský magazín MiA

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...