Kučery sú v kurze. Aby boli krásne, musia byť zdravé!

Kučeravé vlasy? Ak vám ich dala príroda do vienka, asi patríte k ženám, ktoré by obetovali čokoľvek za rovné a dlhé kadere. Ale tentoraz by ste naozaj nemali túžiť po zmene - ste totiž v trende!

26.11.2016 07:30
Italy Fashion Bottega Veneta Foto:
Nebojte sa kučeravých vlasov.
debata

Podľa odborníkov sa práve kučery stali hitom zimnej sezóny a do chladného a nevľúdneho počasia vnášajú nový rozmer. Hitom sú nielen jemné vlny, ale aj výraznejšie zatočené pramene vlasov, ktoré sú neprehliadnuteľné a dodávajú vašej korune krásy objem.

Kondicionér Gliss Kur Winter Repair. Foto: archív značky
Kondicionér Gliss Kur Winter Repair. Kondicionér Gliss Kur Winter Repair.

Pokiaľ máte rovné hustejšie vlasy, nebude pre vás problém kučeravé vlasy vytvoriť. Stačia správne tužiace prípravky a šikovná kulma či žehlička. Niekedy pomôžu aj penové nátačky, ktoré si môžete nechať vo vlasoch počas noci.

Na jednu vec by ste zabúdať nemali – kučeravé vlasy by mali byť zdravé. Je teda vhodné ošetrovať vaše pramene pomocou hydratačných a zjemňujúcich prípravkov – vyberajte také, ktoré vlas nezaťažia a nepridajú mu tak na váhe, ktoré účes likviduje a v celku pôsobí veľmi ťažko a unavene.

O vlasy v zime sa pritom treba starať špeciálne. Ničí ich totiž chlad, ale aj vietor či vlhkosť. Proti únave vlasu a štiepeniu končekov by ste mali zabojovať so špeciálnymi regeneračnými maskami či kondicionérmi. Náš tip – novinka Gliss Kur Winter Repair.

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #účes #kučery #trend #zima

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...