Barbara Becker pred päťdesiatkou: Nepriateľom krásy je stres

Niekdajšia manželka Borisa Beckera má vlastný recept na krásu. Dôležité je sa o seba starať, hovorí.

27.10.2016 17:00
debata

Krásna exmanželka Borisa Beckera, Barbara, sa blíži k päťdesiatke, ktorú oslávi už o rok. Pribúdajúci vek niekdajšej modelke nijako neubližuje, stále sa chváli ukážkovou postavičkou a jej tvár pôsobí prirodzene a mladistvo.

Barbara Becker, bývalá manželka Borisa Beckera. Foto: Profimedia
Barbara Becker Barbara Becker, bývalá manželka Borisa Beckera.

Pre agentúru spot on news prezradila, ako sa o seba stará a čo pre ňu znamená krása. „V uponáhlanej dobe je dôležité nájsť si pokojné chvíle. Ale nielen počas víkendu či dovolenky, ale počas každého dňa. Ak spozorujem, že ma ovláda stres, vypnem. Mne pomáha meditácia,“ prezradila.

Pri relaxe hrá pre exmanželku slávneho tenistu dôležitú rolu aj šport. „Iste, občas to chce istú dávku premáhania sa, ale ten pocit šťastia, ktorý po športe prichádza, stojí za to.“

O blížiacej sa päťdesiatke prezradila. „Je dôležité starať sa o seba. Prečo by sa mala žena po tridsiatke s obavami obliecť do bikín? Ak sa vo svojom tele cíti dobre, je to skvelé. A dodáva to sebavedomie. Komplimenty, ktoré tak ľahko rozdávame druhým, by sme mali hovoriť aj sebe.“ Podĺa nej ani topmodelky nie sú samé so sebou vždy spokojné. A zo strán časopisov sa tak na ženy valia dokonale vyretušované telá. "Opäť je to o tom, ako sa kto o seba stará. Ak vidíte v časopise krásku, ktorú zrazu niekde stretnete, nestačíte sa čudovať. Je to celkom iný človek.

Mnohé celebrity sa na sociálnych sieťach ukazujú bez mejkapu. Čo na to ona? „Ak idem do spoločnosti, nechám si na sebe záležať. Akosi to ku mne patrí. Ale kto ma už videl napríklad na letisku, vie, že vyzerám inak ako na červenom koberci.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pleť #päťdesiatka #Barbara Becker #tuipy

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...