Z kúpaliska do vane! Štartuje čas domáceho wellness - ako si ho užiť?

Babie leto síce možno ešte prehovorí do počasia, ale jedno je isté - ak nepôjdete do teplejších končín, s kúpaním vonku je koniec. Ale čo ak vás baví poriadne sa čľapkať a oddychovať?

08.09.2016 07:00
debata
Presunúť sa z exteriéru do interiéru bude už... Foto: archív značky
zrkadlo - kúpeľňa - súkromný wellness Presunúť sa z exteriéru do interiéru bude už nutnosť. Ale čo tak urobiť si doma v kúpeľni vlastný wellness. Vizuál F&F Home.

Nič nie je stratené – skôr naopak. Práve teraz sa totiž začína obdobie domácich „wellness“ pobytov vo vlastnej kúpeľni. Využiť ho môžete naplno a užiť si príjemnú atmosféru aspoň raz či dvakrát týždenne v príjemnom prostredí a s hýčkajúcou atmosférou.

Postarať sa o to, samozrejme, môžu aj vhodne zvolené doplnky a výber kozmetických prípravkov. Kúpeľňa nie je miestom, kde by ste mohli robiť veľké dekoračné zásahy – občas však postačí výmena detailov a tento malý priestor dostane novú tvár.

Aké by to bolo kúpanie sa bez príjemného a...
Krémová pena Fa Coconut Milk s prírodným...
+6Kozmetické kúpeľňové zrkadlo F&F - cena 9,99 eura.

Na to, aby ste sa cítili ako vo vlastných kúpeľoch, môžete využiť službu vonných sviečok, dekoratívnych košíkov na uteráky či kozmetické potreby, alebo si skrátka naliať do vody pár kvapiek vonného oleja či krémovú penu.

Kúpeľňu však môžete obmieňať pomocou doplnkov iba tak – pre dobrý pocit. Vkusne kombinujte, no nepreháňajte to farbami, či tvarmi. Ak túžite po niečom viac extravagantnom, voľte metalické odtiene. Tie zároveň pôsobia čisto a v spojení s drevom dodajú vašej kúpeľni nadčasový „look“. Ak bojujete s priestorom, voľte sklenené doplnky. Opticky vašu oázu pokoja zväčšia. V prípade, že milujete prírodné materiály, zvažujte ich výber. Majte na pamäti, že vlhko ich môže rýchlo znehodnotiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #wellness #zmena #kúpeľna #dizajn #oáza #doplnok

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...