Tmavovlasá krásavica Sara Sampaio: Sérum na pokožku ráno aj večer

Modelka Sara Sampaio je žiarivou hviezdou prestížnych kampaní. Oslní najmä prirodzenou krásou.

29.08.2016 17:00
Sara Sampaio Foto: ,
Portugalská topmodelka Sara Sampaio.
debata

Tmavovlasá kráska s detskou tvárou, Sara Sampaio, je jedným z anjelov značky Victoria's Secret. 25-ročná Portugalčanka sa pýši sexi krivkami, vďaka ktorým sa jej ponuky len tak hrnú. A vďaka nim zažiarila aj na stránkach Plavkového špeciálu magazínu Sports Illustrated v roku 2014.

V rozhovore pre magazín Vogue porozprýávala o tom, ako sa o seba stará a ako trénuje, aby bola vo forme, ktorá ju priviedla na najprestížnejšie predvádzacie móla.

Modelka Sara Sampaio v šatách Diane von... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Modelka Sara Sampaio v šatách Diane von Furstenberg. Modelka Sara Sampaio v šatách Diane von Furstenberg.

„Myslím si, že všetko je o rovnováhe, preto diéty nedržím. Do vienka som dostala rýchly metabolizmus a prirodzenú štíhlosť. Čo sa krásy týka, myslím si, že všetci vyzeráme krajšie, keď sme šťastní,“ povedala a dodala: „Milujem portugalské jedlo a najviac mi chutí doma, to je samozrejmé.“

Ak ide trénovať, vždy má po boku „parťáka“. „Je to zábavnejšie a čas ubieha rýchlejšie. Na jedno cvičenie nedám dopustiť, je skvelé na svaly celého tela. Ide o jednoduchý plank.“

V starostlivosti o pokožku sa pridŕža každodennej rutiny. „Ráno, po umytí tváre, použijem sérum na tvár a následne ešte hydratačný krém. Ak nemám kasting, špeciálne sa nelíčim, stačí mi balzám na pery,“ opisuje modelka. Na sérum nezabúda ani večer, keď si dokonale odlíči pokožku.

debata chyba

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...