Bez troch kozmetických produktov sa Katie Holmes nezaobíde

Herečka si aj po tridsiatke stále zachováva typický dievčenský šarm.

22.08.2016 17:00
Katie Holmes Foto: ,
Herečka Katie Holmes.
debata

Herečka Katie Holmes patrí k tým šťastným ženám, ktoré s pribúdajúcimi rokmi stále vyzerajú veľmi dievčensky. 37-ročná, niekdajšia manželka Toma Cruisea, pre magazín Hello! prezradila, že veľa kozmetických produktov v kabelke nenosí. Ale bez niektorých sa predsa len nezaobíde.

„Maskara, lesk na pery a korektor,“ opísala herečka. Čo sa odtieňov týka, pridŕža sa skôr bledých a neutrálnych. „Ak si to žiada nejaká udalosť, potom zvolím červený rúž a aj dramatickejšie si nalíčim oči, nosím aj čierne linky,“ opísala.

Herečka  Katie Holmes. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
CHANEL Tribeca Film Festival Artist Dinner Herečka Katie Holmes.

Očné tiene používa hnedé a fialové. „Počas bežných dní sa líčím jemne a už viem, čo mojej tvári pristane. Na červených kobercoch som odvážnejšia.“

Herečku preslávil seriál Dawsonov svet, v ktorom si zahrala ešte ako tínedžerka. Svojho imidžu dievčaťa sa však roky pridŕža. A patria k tomu aj jej vlasy, ktoré nosí zväčša rozpustené alebo veľmi jednoducho upravené.

„Vlasy mám suché, pretože počas nakrúcaní mi ich často rôzne upravujú. Preto potrebujú zvýšenú starostlivosť, aby zostali pevné a zdravé.“ Ako priznala, používa vlasovú kozmetiku s výťažkami z kaviáru.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #starostlivosť #Katie Holmes #kozmetika

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...