Štyri spôsoby, ako pôsobiť v bikinách sebavedomejšie

Neexistuje žena, ktorá by s niektorou zo svojich partií nemala problém. Buď je to veľký zadok, tučné stehná, celulitída, príliš veľa znamienok, kŕčové žily, bledá pokožka...

15.08.2016 12:00
pláž, bikiny, leto, dovolenka Foto:
Plavky, ktoré sa hodia a... úsmev!
debata

Platí pravidlo: čím viac sa na nedostatky sústreďujeme, tým viac pozornosti pútame. Výsledkom je málo sebavedomá žena, ktorá si leto nevie užiť. A pozor! Absolútne to mužov nepriťahuje, práve naopak, odplašíte ich. Čítajte, ako to raz a navždy zmeniť.

Vystrite sa!

Človek vždy pôsobí celkom inak, keď správne drží telo. Veľa žien má tendenciu skláňať hlavu a tým pádom sa hrbiť. Pôsobíme menšie ako v skutočnosti. Ak chrbát vystriete, ramená vytiahnete dopredu a bradu mierne nahor, okamžite zažiarite a sebavedomie z vás bude priam sršať.

Som sexi!

Túto vetu si zopakujte minimálne päťkrát denne. Usmievajte sa kedykoľvek, keď svoju tvár zazriete v zrkadle. Ale nielen vtedy. Prestaňte s vetami typu „som príliš tučná / škaredá“, a všetkými ostatnými negatívnymi informáciami o svojom tele. Pretože vaše telo je zázrak a dáva vám veľa dobrého! Určite si nezaslúži, aby ste ho vkuse kritizovali.

Vyberte si správne plavky

Milujete bodky? Zelenú farbu? Pretože aby ste v bikinách dobre vyzerali, musíte sa v nich aj dobre cítiť. Ako by to asi vyzeralo, keby ste si svoju hlavu ozdobili veľkým klobúkom? Alebo sa zabalili do plážového kaftanu? Všetko, čo sa vám páči a hodí, má vplyv na to, ako pri bazéne či na pláži zažiarite.

Trochu samoopaľovacieho krému

Keďže čierna farba zoštíhľuje, inak to nie je ani pri farbe tela – biela verzus hnedá. Ak vás doteraz slnko nestihlo „pobozkať“, pomôžte si jednoducho tubou z drogérie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #slnko #úsmev #pláž #kritika #bikiny #sebavedomie #držanie tela #klobúk

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...