Odhaľte v lete ramená. Ale predtým sa o ne postarajte!

O tom, že jedným z horúcich letných trendov sú odhalené ramená, sme už písali viackrát. Ale viete tiež, ako ich vystaviť tak, aby vyzerali čo najlepšie?

29.07.2016 17:11
Odhalené ramená ocenia dámy aj v horúcom lete.... Foto:
Odhalené ramená ocenia dámy aj v horúcom lete.
debata

Ak chcete nosiť topy bez ramienok či na tenučkých špagetových ramienkach, prípadne si obliecť šaty s prestrihmi, ktoré odhaľujú líniu pliec, mali by ste sa o túto časť tela starať. Podľa odborníkov je príťažlivá pokožka základom.

V lete, keď ju vystavujeme slnečnému žiareniu a chytáme bronz, to ide ľahšie. Každopádne by ste však mali používať pravidelný píling a hydratačný krém alebo mlieko. Práve plecia, najmä ich zadná časť, patria k miestam, na ktorých sa najčastejšie tvoria vyrážky. Vyhnite sa im poctivým čistením pokožky a tiež použitím prípravkov na mastnejšiu pokožku – väčšinou ide o číre bázy.

Prvú pomoc poskytne tiež tónovaný telový krém, prípadne púder na telo. Vyberajte také, ktoré nezanechávajú farbu na odevoch. Ak chcete dodať pleciam opticky krajší tvar, využite aj rozjasňovacie krémy prípadne bronzery. Nanášajte ich na kľúčnu kosť, prípadne na líniu trapéz.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #starostlivosť #ramená #odhalené #plecia #trik

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...